Når du "kun" må pakke 15 kg. // Tips & gode råd

Hello Egypt!

Efter en lang og virkelig urolig flyvetur med uafbrudt babygråd, lidt for hensynsløse turister og en (måske lidt for) meget engageret og snaksalig pilot, nåede vi endelig frem til Egypten!
Vejret er helt perfekt – vi er landet midt i en hedebølge (som far mest af alt vender øjne af men jeg priser mig lykkelig over), så temperaturen kom op på 35 grader i dag. Vi var dog først indlogeret da klokken var lidt i fire om eftermiddagen, men vi nåede trods alt et par dyk i poolen.
C og jeg har fået et virkelig fint værelse med udsigt til poolen og lige nu glæder jeg mig faktisk virkelig meget til at komme op i den kæmpe store seng og lukke mine øjne… vi var oppe kl. 4 i morges, så vi er alle sammen godt trætte.
I morgen fylder C år og der venter en lang og skøn dag ved poolen med virkelig mange D-vitaminer – hurra for det!
Internettet er næsten ikke-eksisterende her på hotellet – despite de fire stjerner, så jeg ved ikke hvor meget jeg får blogget. Men hold øje med mig (@maleneroennest) på Instagram, hvor jeg vil forsøge at komme igennem på Wi-Fi’et.
Ha’ det lækkert!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Ældre indlæg

Når du "kun" må pakke 15 kg. // Tips & gode råd