Fødselsdagslagkagen med chokoladebunde & to forskellige mousser

Ny video ude nu! // Oslo Mini Cruise

Oslo minicruise, dfds, cruise, oslo, københavn,

Godmorgen til jer! ?

Så er det blevet tid til at dele endnu en video med jer! Denne gang er det fra min fantastiske tur med DFDS til Oslo i samarbejde med GO DREAM. Vi havde nogle skønne 48 timer både ombord på færgen men også i den fine hovedstad og jeg var positivt overrasket over hele oplevelsen. Hop herind og se videoen!

Jeg har lidt ekstra travlt i øjeblikket men jeg lover at dele min Oslo-guide med jer inden længe.

Håber i får en lækker onsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Ældre indlæg

Fødselsdagslagkagen med chokoladebunde & to forskellige mousser