1. Januar & lidt pre-New years billeder

Rigtig godt Nytår!

Og velkommen til 2019, et helt nyt år, som helt sikkert kommer til at byde på en masse fantastiske øjeblikke – det tror jeg i hvert fald på.

Min Nytårsaften var helt perfekt. God mad, godt selskab, lækre drinks og voldsomt meget fyrværkeri omkring os. Det var lige som jeg havde håbet og lejligheden står stadigvæk skarpt.

Dagen i dag står på rigtig meget afslapning og hygge i sofaen med dynen foran TV’et. Vi stod op ved 10-tiden og lavede en dejlig morgenmad og jeg nyder virkelig at tempoet er skruet helt i bund. Faktisk er 1. januar måske den eneste dag på året, hvor jeg ikke stiller et vækkeur. Mange af mine venner synes at det er dybt åndssvagt og kan slet ikke forstå at jeg er så “vækkeurs-afhængig,” men alle dage – bortset fra denne særligt rolige dag – føler jeg faktisk at tiden er knap og jeg vil så gerne have mest muligt ud af min tid. Måske er det også derfor at jeg virkelig elsker 1. januar og jeg er dybt taknemmelig for at min krop har bekæmpet potentielle tømmermændssymptomer i løbet af natten så min dag ikke skal bruges på hovedpinepiller og kvalme hehe.

C er lige ved at færdiggøre det sidste på sin eksamen, så jeg har lidt “mig-tid” før han kommer og er med i hyggen. Jeg tænker meget på det nye år og alle de forventninger til det jeg har. Hvis alle mine drømme går i opfyldelse, bliver 2019 et meget betydningsfuldt og vigtigt år og jeg får helt sommerfugle i maven af at tænke på det. Derfor ved jeg også at der er mange følelser på spil og reelle chancer for at blive skuffet. Jeg har dog besluttet mig for at negative udsigter skal fylde minimalt og at der istedet skal være masser af plads til alle de små succeser ?

Der er allerede mange gode ting på programmet for året og jeg lover en masse skønne indlæg her på bloggen!

Her er lige lidt billeder fra før aftenen rigtig kom i gang i går – er i ligeså pjattede med at pynte op haha?

Rigtig dejlig 1. januar til jer!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *