365 dage med C

C og jeg fejrede vores officielle 1-års dag i dag. Det er underligt at tiden går så stærkt. Jeg husker det stadig som var det i går at vi delte vores “første” kys på Makapuu stranden og pludselig forsvandt det halve år i paradis og vi vendte hjem til det kolde Danmark. Heldigvis viste det sig at Danmark ikke føles halvt så gråt når man har en sød fyr ved sin side. Og nu er der gået ét helt år siden vi blev kærester den aften på Kauai og jeg nyder stadigvæk hver eneste dag med C. Også selvom dage med eventyr under varme himmelstrøg efterhånden er i undertal. Heldigvis kan vi putte os godt under dynen, sove længe på søndage fordi det alligevel regner og nyde en god bøf uden at bekymre os om vores badetøjskroppe (gælder mest for mig) – og det er vi rigtig gode til!

Der er mange ting vi kan sammen, C og jeg. Og selvom jeg synes det var lidt af en omvæltning at gå fra at være kærester i paradis til at være kærester med to jobs, praktik, studie, vasketøj og pendleri så elsker jeg ham ikke den mindste smule mindre nu. Tværtimod. Han er den jeg allerhelst vil bruge min tid sammen med og den jeg savner det øjeblik vi ikke længere er sammen.

Månedsdage og årsdage er jo en lidt mærkelig ting. Det føles også underligt fordi C og jeg har datet i meget længere tid end ét år, men alligevel har vi valgt at fejre vores officielle dag. I dag blev det med morgenmad på sengen, en lang gåtur i det fantastiske (kolde) vejr og en kop varm kakao. C har købt det fineste armbånd til mig (lidt heldig har man da lov at være) og sidst på aftenen nød vi den lækreste middag på Café Ciré i Valby. Det sted kan virkelig anbefales, de har virkelig rykket sig de sidste par år. De serverer en virkelig saftig ribeye til “ingen penge”. Til sidst nød vi også lige en dessert – bare fordi.. Der findes kager til enhver anledning og kærligheden må da være den mest oplagte.

Jeg kan ikke lade være med at kigge på “gamle” billeder af os fra for et år siden og tænke på hvor det hele startede. Selvfølgelig vil man altid gerne lige tilbage og genopleve sine første særlige øjeblikke sammen, men det gør mig tryg at vide at der er så mange ting vi endnu ikke har oplevet sammen og at alle de ting venter lige rundt om hjørnet.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *