4 Travelgrammers, der inspirerer mig

@earthyandy – min absolutte favorit instagrammer, som jeg kunne stalke alt for længe… Åh hvor kan man ikke lade være med at være lidt misundelig på hendes Hawaii-liv med alle de oplevelser og den livsglæde som hun og familien udstråler. Det virker næsten for perfekt, men nu har jeg selv boet på Hawaii, så derfor ved jeg også at der findes lige netop den lykke, som Earthyandys feed udstråler. Og se så lige de gudesmukke børn!

@elsas_wholesomelife – følger jeg fordi hendes billeder er fyldt med historie. Hun rejser jorden rundt, for det meste med sin mand og tager nogle af de fineste billeder. Hendes feed er en god blanding af rejser, personlighed og mad – tre ting jeg også forsøger at have i fokus på min egen Instagram. Ellie Bullen (kvinden bag profilen) er en smuk kvinde, så hun kunne sagtens have spammet sine følgere med bikinibilleder. Istedet vælger hun at lægge billeder op, som fortæller om hendes eventyr. Det er jeg vild med!

@tropicalstory – er en samling af nogle af de lækreste billeder fra travelgrammers verden over. De fleste billeder bærer godt nok præg af modelskønne piger, men det er jo nu engang også noget af det, der fylder allermest på Instagram (desværre.. eller?) Jeg tager i hvert fald mig selv i at like lidt for mange af Tropicalstory_s billeder imens jeg drømmer mig væk til alle de eksotiske destinationer, der venter derude!

@nakedhawaii – lidt mere Hawaii ja (what else?). Nakedhawaii er dog ikke bare rejsebilleder med smukke modeller på eksotiske strande. Nakedhawaii er nogle af de allerflotteste fotografier fra Hawaii og faktisk er det muligvis den af alle rejseprofiler, som har mindst bar hud, hvilket også kan være lækkert til forveksling. Fokus er istedet på den fantastiske natur og det unikke dyreliv man finder på den anden side af jorden. Jeg kan ikke helt lade være med at længes tilbage, når jeg ser gennem deres feed.

Følger i nogle inspirerende travelgrammers?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *