5 Ting, der er bedre end mandag

Mandage er og bliver bare ugens værste dag. Selvfølgelig er der gode mandage ind i mellem, men det er bare lige lidt hårdere at komme tilbage til hverdagen efter en afslappende søndag hvor man selv er herre over hvilket tempo man gider bevæge sig i. Særligt i dag er jeg lidt mere flad end jeg plejer, jeg har nemlig fanget mig en lille smule feber. Nok i virkeligheden den slags virus, der som regelt dukker op pga. mangel på søvn og alt for meget at se til i kombination med det fantastiske danske efterårsvejr. Derfor gik jeg tidligt fra arbejdet i dag og ligger nu under dynen og prøver at få det bedre. Det har givet anledning til at tænke på alle de ting, der er bedre end mandag.
  1. Lørdag og søndag – kunne man jo passende starte med. Mine to yndlingsdage, skarpt efterfulgt af onsdag (i øjeblikket pga. Den Store Bagedyst så det varierer lidt). Generelt elsker jeg bare mine fridage. Igennem mange år har jeg haft 2-3 jobs ved siden af skole, gymnasie og studie, så jeg har i mange år været vant til at arbejde i weekenden. Efter jeg startede i praktik er jeg virkelig blevet glad for at have fri de to dage om ugen fast. Det er dejligt at kunne se frem til i løbet af ugen.
  2. Den første decemberdag – muligvis det eneste der kan redde en mandag sådan virkelig. Jeg er decemberbarn og elsker måneden med alt hvad der hører til. Derfor går jeg også hurtigt i gang med at glæde mig og forberede mig på alle de ting jeg gerne vil nå inden jul. Julegaveindkøb, se julekalender, åbne pakkegaver, bage julesmåkager, spise pebernødder, tænde lys osv. osv. osv.
  3. Lange flyveture – her er du måske uenig, men jeg er faktisk kæmpe fan. Generelt er jeg altid super optaget af alt muligt og rigtig tæt knyttet til min telefon (så længe den kan på på nettet altså), derfor synes jeg også at det er så mega fedt at man endnu ikke har fået udbredt WiFi hos alle flyselskaber. En god lang flyvetur er nemlig det perfekte afbræk fra arbejde og de sociale medier, som vi alle sammen er så afhængige af. Uden internet er der plads til at slappe af i hovedet og lave nogle af de andre ting, som ellers bliver tilsidesat.
  4. Kage på jobbet – yes, yes, yes. Som oftest er jeg kollegaen, der laver og bringer, men uanset hvad er kage på jobbet simpelthen et fantastisk koncept. Alle hårdtarbejdende sjæle fortjener et stykke kage når klokken nærmer tre og eftermiddagscravingen begynder at vise sig. Når jeg en dag får min egen virksomhed, så skal det være en del af ansættelsen at man kommer til at indgå i en kageordning.
  5. Overraskelser – store som små! Selvom jeg nok er lidt af en control freak og meget perfektionistisk, så elsker jeg stadigvæk overraskelser. De findes jo i alle afstøbninger og behøver hverken være store eller dyre. Nogle gange køber C den chokolade jeg elsker med hjem, bare for at gøre mig glad, og det sætter virkelig et smil på mine læber at vide at han lige tænker på mig i det splitte sekund. Det er de små ting, der betyder noget.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *