9 bøger jeg drømmer om at læse denne sommer

Min første tid som nyuddannet har givet mig en stor lyst til at gå i krig med en masse gode bøger og fordybe mig i kærlighedsromaner, faglitterære bøger om digital journalistik og eventyr fra hele verden. Af én eller anden grund havde jeg forestillet mig at jeg ville have hele juli måned til at slå mig ned på et tæppe og ikke lave andet end at læse, virkeligheden er bare en anden. Sandheden er at jeg har vanvittig travlt… “med hvad?” tænker du sikkert og jeg spørger engang imellem mig selv om det samme. Med under tre uger til vi oprindeligt havde tænkt, at vi var på vej til Hawaii er der alverdens ting, der passer rigtig dårligt ind i sygdom, visdomstænder og et hurtigt fysioterapiforløb. Tiden forsvinder ud af hænderne på mig og jeg har endnu ikke modtaget mine visumdokumenter fra CIEE – noget, der skubber mange af vores to-do’s tættere og tættere på afrejse.

Anyways, hvis jeg får tid til at shoppe lidt bøger denne sommer, får jeg måske læst dem i flyveren – ellers må de vente til Hawaii, men her er i hvertfald ni bøger, jeg gerne vil læse denne sommer:

Om Drømme af Troels Kløvedal / 55,-* Just f@*ing do it! af Casper Blom / 99,-* Skriv så du bliver læst af Søren Marquardt Frederiksen / 259,-* Content Marketing Bogen af Joakim Ditlev & Signe Damgaard Jepsen / 189,-* Vejen til dit hjerte af J.P. Monninger / 69,-* Mig før dig af Jojo Moyes / 129,-* Efter dig af Jojo Moyes / 144,-* Som det er af Dawn O\’Porter / 149,-* Hvis jeg overlever det har – bliver det en god historie af Henrik Egede-Lassen / 249,-*

Hvis du har nogen tips til god sommerlæsning, så smid endelig en kommentar!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *