9 Sandheder om mig

1 // Jeg hader at få taget opstillede billeder som det i ser ovenover. Jeg synes det er akavet og underligt, men jeg tvinger ind imellem mig selv til den slags “photoshoots” fordi jeg mangler billeder til et blogindlæg. Til gengæld hader jeg også at komme hjem fra en ferie uden et eneste godt billede af mig selv – der skal jo være lidt til scrapbogen (og Instagram)!

2 // Jeg føler mig allermest inspireret omkring klokken ti om aftenen. Hvis ikke det var for min dejlige kæreste, ville jeg tænde for laptoppen og gå i gang med at skrive.

3 // Jeg er kæmpe-meget imod børn og ipads – altså kombinationen, ikke hver for sig. Jeg forstår simpelthen ikke de forældre, der lader deres 2-årig sidde med en iPad fordi at ellers “bliver han umulig at have med at gøre”. Hvor blev fantasi, kreativitet og leg af? Sikke en opdragelse siger jeg bare… Der er mange, der siger til mig at den holdning jeg har nok skal ændre sig når jeg selv får børn, men det tror jeg virkelig ikke.

4 // Jeg har noget med temperaturer og mad.. Min chokolade SKAL være kold – ligesom smør, mælk, skinkesalat og så meget andet. Jeg kan ikke fordrage stuetempereret mad og får det helt dårligt hvis jeg er til fødselsdag og lagkagen allerede står på bordet flere timer før vi skal spise den. Ligesom at jeg aldrig ville sætte tænderne i marmelade eller salatmayo til fritterne, hvis ikke det kom direkte fra køl.

5 // Jeg elsker duften af forår i Danmark. Det er muligvis den eneste ting, jeg virkelig savnede dengang jeg boede i USA. Det er svært at beskrive duften, men du finder den i hvertfald ikke i Californien.

6 // Jeg går tit i gang med et nyt projekt før jeg bliver færdig med det første. Når jeg får en idé har jeg virkelig svært ved at slippe den uanset hvor urealistisk den må synes og jeg ender derfor ofte med en masse uafsluttede projekter – hvilket er noget jeg arbejder på!

7 // Jeg er hader når nogen siger “skal vi ikke bare bestille noget udefra?” Takeaway er min mindst foretrukne spise og jeg skærer altid ansigter og sukker højlydt hvis vi er på besøg hos nogen, der foreslår den slags hurtigmad. Specielt fordi det virker som om alle andre elsker takeaway, så jeg bliver den mest upopulære i rummet når jeg nedlægger veto mod sushi, pizza og burgermad…

8 // Jeg fungerer ikke optimalt når planerne bliver ændret last minute og tidsplanen overskrides. Ting er struktureret nøje oppe i mit hoved. Derfor hader jeg hvis min redaktør eksempelvis lægger interviewaftaler eller andre opgaver oveni frokosten. Ligeså vel som, at jeg hader når folk kommer for tidligt eller for sent…
Jeg vil allerhelst gå i shorts eller korte kjoler og hader faktisk at have lange bukser på – hvilket er svært at undgå når man bor i et land som Danmark. Derfor er bukserne også det første jeg smider når jeg kommer hjem fra arbejde og så hopper jeg ellers rundt i shorts resten af aftenen.

9 // Jeg er meget ambitiøs og perfektionistisk og gik igennem rigtig meget gruppearbejde i folkeskolen ved at lave det hele selv – udelukkende fordi jeg ikke syntes gruppekammeraterne gjorde det godt nok eller viste nok engagement. Måske er det også én af grundene til at jeg helst vil være selvstændig og ikke ser mig selv i en større virksomhed, hvor jeg bare vil komme til at spille en mindre rolle.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *