B R U N C H

Vi startede lørdagen med en helt fantastisk hjemmelavet brunch og et øjeblik bliver jeg helt i tvivl om hvorvidt jeg nogensinde får lyst til at gå ud og spise brunch på en café igen (selvfølgelig gør jeg det men you get the point!) Jeg havde lavet blåbærmuffins, koldhævede boller og proteinpandekager og så var der ellers alt fra æg og pølser til kyllingedeller og masser af frisk frugt. Der var ingen klager overhovedet og jeg må indrømme at det hverken var besværligt eller tidskrævende at smække sammen, så i virkeligheden er det jo et rigtig fint alternativ til de mange buffeter, man finder rundt omkring. Jeg bagte i går aftes og ellers tog det omkring en time at gøre resten klart. Kein problem.

Mine must-haves til brunch er helt klart friskpresset juice (vi snød lidt i dag), cocktailpølser, friskbagt brød og pandekager. Det vigtigste er dog at det hele er friskt! Der er ikke noget værre end at møde op til en buffet hvor man ikke helt kan afgøre hvor længe maden har stået og ventet yikes…

Men jeg er blevet lidt hooked på brunch-konceptet i år, så hvis nogen af jer har nogle gode brunch-steder i kan anbefale, tager jeg imod tips med kyshånd!

Måske du også vil synes om:

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *