Bachelorprojektet, GO DREAM eventyr og muskelmasse – I maj skal jeg..

👉🏼på mit næste GO DREAM eventyr, som er et kro-ophold med middag. Jeg glæder mig meget til et lille getaway med C i en tid hvor bachelor og speciale fylder rigtig rigtig meget.

👉🏼bage en helt masse nye opskrifter jeg kan dele med jer her på bloggen. Siden jeg kom hjem fra Filippinerne har jeg bagt lidt forskelligt men jeg har hverken haft tid eller overskud til at tage billeder, så jeg kunne smide en opskrift op – det beklager jeg!

👉🏼forhåbentlig lukke min aftale med praktikstedet på Hawaii. I virkeligheden måske det vigtigste for mig.. Lige nu går det desværre lidt sløvt for sig, men jeg håber virkelig at der snart sker en udvikling.

👉🏼op og løbe 10 km. Indtil videre er min rekord lidt over 9 km. og det er jeg utrolig stolt over. Min far og jeg begyndte at løbe sammen i starten af året og vi er gået fra at løbe 3 km. til vores nuværende rekord på den tid der er gået. Havde du spurgt mig for et halvt år siden ville jeg formentlig sige at jeg med min dumme fod aldrig ville komme til at løbe 5 uden stop.

👉🏼gerne nå rigtig rigtig langt med vores bachelorprojekt. Deadline er 6. juni og inden vi afleverer skal vi helst have tid til både gennemsyn af vores dokumentar men også korrekturlæsning på alt det skriftlige materiale. Lige nu virker en måned som alt alt for lidt til at nå i mål – men sådan har man det vel altid med den slags projekter.. på den ene eller anden måde skal vi nu nok nå i mål!

👉🏼til konfirmation med den ene halvdel af familien og til Oksbøl og besøge svigermekanikken. Det er ved at være lidt længe siden C og jeg har været sammen med familien fra Oksbøl så det bliver rigtig hyggeligt med en weekend i det jyske.

👉🏼forsøge at tage de der 1,3 kilo muskler på igen, som jeg mistede i Filippinerne, et reelt mål, som jeg virkelig gerne vil nå. Jeg lider stadig en lille smule under den træthed, der har ramt mig i forbindelse med mit jetlag, så jeg har et stort behov for en instruktør, der står og råber af mig for at jeg kommer i gang. Af den grund prøver jeg også at deltage på nogle hold så jeg kan komme ordentligt igang med styrketræningen igen.

Her i weekenden fejrede vi C, som blev 25. En god start på en måned, som virkelig kommer til at betyde meget for os begge to. Vi ved allerede nu at vi får helt vildt travlt og at det kommer til at blive svært at prioritere rigtigt. Vi er nødt til at være fornuftige og tænke rigtig meget på studierne, men alligevel er vi nødt til at få plads til nogle ting, som giver energi og overskud til at komme igennem det hele.

Hvad har I af planer i maj?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *