Billeder fra Stockholm + et lille giveaway hint

Så er jeg tilbage efter en skøn weekend i den svenske storby Stockholm. Weekenden er fløjet afsted og på trods af det lidt kedelige gråvejr fik min veninde og jeg gået de forskellige bydele rundt og catched op på alle de ting, der er sket siden vi sidst så hinanden for næsten tre år siden. Selvom vi jævnligt skriver sammen er det bare noget andet at se hinanden i øjnene og bruge lidt tid sammen og så er det i øvrigt en helt anden måde at opleve et nyt sted på, når man har en “lokal guide” med.

I løbet af weekenden brugte vi en del tid i Gamla Stan og Södermalm, som er to utrolig smukke bydele. Dagene stod på en lille smule sightseeing og en helt masse varm kakao og kanelbullar. Jeg kan virkelig anbefale en smuttur til Stockholm og kan sagtens se mig selv bruge endnu mere tid på at udforske de gamle gader, lækre interiørbutikker og små hipstercaféer – det bliver dog helt sikkert om sommeren, hvor solen skinner og vinden ikke blæser iskold med 100 km. i timen.

Nu hvor jeg er hjemme igen kan jeg helt klart mærke at jeg har fået ny energi – det er det, der er så fantastisk ved mini-ferier og forlængede weekender. På få dage får man ladet batterierne op. Nu står den på research af bacheloridéer, mails, der skal sendes til Hawaii og så har jeg en rigtig lækker giveaway 🎁jeg skal have forberedt materiale til (glææææd jer!). Jeg regner med at dele den med jer i slutningen af ugen eller på mandag. Som et lille hint kan jeg fortælle jer at den har alt at gøre med gode stunder – kan du gætte hvad det er?

👉Hvis du er blevet nysgerrig på Stockholm, laver jeg inden længe en lille guide dertil – så hold øje med bloggen her!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *