Boligprojektet Dag 14-19 // Hver dag – sin sejr

Man kan godt sige at dagene efterhånden flyder godt og grundigt sammen. Vi laver ikke særlig meget andet end at arbejde i lejligheden og det er på samme tid s**** fantastisk og urimeligt udmattende. Jeg beklager at jeg ikke får udgivet så meget her for tiden, men vi er ude af døren før fanden får sko på og først hjemme foran laptop’en ved 22-tiden hver eneste dag. Jeg elsker vores projekt, elsker vores opture og små succeser – men for dælen hvor jeg også hader nedturene og de bagklogs-provokerende erkendelser vi gør os henad vejen. Jeg glæder mig sådan til vi er færdige og hver dag er (for det meste) sin egen lille sejr!

Hele lejligheden er blevet malet og nørj hvor var det en formidabel følelse da vi kiggede os omkring og kunne lægge vægrullerne fra os. Jubii!

Murstensvæggen er vokset på os. Vi valgte at male de puds-stykker vi har efterladt og jeg synes ærlig talt at det ser hammer godt ud.

Vores køkken er blevet skilt ad. Der mangler stadig rigtig meget arbejde derude, men det var virkelig en god fornemmelse at pille de gamle låger og bordplader af!

Jeg har været på bordpladejagt for at finde lige netop dén bordplade, C og jeg drømte om. Det er altså ikke noget nemt projekt og vi stod længe mellem træ- og laminatbordplade.

Tip: MAL HOVEDDØREN! Der er ingen, der gider se på de der grimme gamle mørke hoveddøre – næsten alle ældre bygninger ejer den slags. Mal indersiden og gør din entré liiiidt mere lækker!

Se nu der for en smuk træbordplade vi faldt for. Ubehandlet ask, lige der, foran dig. Wow.

For et par dage siden “fejrede” vi en eller anden af de dersens små sejre – jeg kan ikke huske hvilken én, men det var drønlækkert med en omgang aftensmad, serveret til tiden. Det er én af de få gange i løbet af den sidste uge hvor vi har spist rigtig mad før kl. 21…

Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg efterhånden har støvsuget køkkenet. Suk!

Igen. Den smukke bordplade lige før…

..vi lakerede den med ekstrahvid lak. Et rigtig dumt valg, der desværre er resultatet af vores manglende erfaring og rigtig dårlig vejledning fra byggepladsen.

Vi har så mange projekter i gang samtidig. For et par dage siden hentede vi vores KABE-spartelmasse, så lige om lidt er vi i gang med den sidste væg i soveværelset. Jeg er vildt spændt på det!

Papfar var forbi og skære ud til vores nye vask – i det øjeblik jeg tog billedet, var jeg temmelig nervøs for at den ville komme til at sidde lige (den bekymring har jeg om alt).

Der har vi charmøren! Dyrk lige den KÆMPE vask! Føler lidt jeg kan tage et bad i den… Har aldrig været så begejstret for et stykke stål.

Her ser i forskellen på det ubehandlede træ og vores lakerede bordplade. Det er jo ikke det smukkeste syn.

Og her ser i så bordpladen efter vi tog en beslutning om at køre til byggepladsen og udtrykke vores frustrationer omkring bordpladesituationen. De var heldigvis meget behjælpelige og kunne heller ikke forstå den vejledning vi havde fået.

Byggepladsen gav os en rystepudser med hjem og en refundering til ny lak, så vi kunne løse problemet. 14 timer senere stod vores bordplader næsten som nye og jeg er virkelig virkelig glad for at vi ikke bare “sprang over hvor gærdet var lavest” og affandt os med de (meget) hvide bordplader.

Og her er vi så nu!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *