Boligprojektet Dag 6 // Så langt er vi nu!

Det er helt underligt at have overladt det hårde arbejde til det autoriserede folk fra gulvslibningsfirmaet – men vi vidste jo godt at vi ikke skulle slibe vores gulve selv. Nu har vi bare efterhånden knoklet i lejligheden i en lille uges tid, så det var med en lidt tom følelse at vi afleverede vores nøgler i morges. Jeg vil så gerne videre med vores nye hjem, men det kan virkelig mærkes i kroppen og jeg tror egentlig også at vi har godt af en pause.

Det tog os to dage at færdiggøre vores murstensvæg og det var lidt af en rutsjebane fordi muren “skiftede farve” et par gange i løbet af processen. Først var den enormt lys, så blev virkede den meget mørk, så syntes jeg at den var alt for grå, så var den pludselig mere brun og til sidst kiggede C og jeg på hinanden og var sådan lidt “hmm…” det var måske ikke liiige helt sådan vi havde forestillet os at den kom til at se ud. Men den er voksede på os og vi blev gladere og gladere for resultatet jo mere vi kiggede på den. Det var jo et sats! Man aner ikke hvordan muren ser ud indenunder væv og tapet, før man får den slået ned. Så nu er det bare om at indrette os efter den.

Faktisk begyndte jeg midt på ugen at synes så godt om muren at jeg tiggede og bad C om at få den lille mellemvæg i køkkenet under vinduet brudt op også. Det krævede en lille smule overtagelse, men så tog det ellers hurtigt fart og den var ordnet på et par timer. Wupti, så hang stue og køkken pludselig bedre sammen.

Der er stadig lang vej endnu, men før vi gik rigtig på weekend fik vi slebet alt træværket så vi er klar til at male engang i starten af næste uge. Meget er endnu ikke besluttet, bestilt eller planlagt og der er enormt mange overvejelser, man ikke lige havde gjort sig forud for istandsættelsen, som fylder. Min plan er at lave en mere udførlig liste over ting vi skal have styr på og en bedre plan for den næste uges tid. Det har været lidt svært til at starte med, da mange ting i sådan en istandsættelse er afhængige af hinanden. Men når weekenden er omme kan vi i det mindste sætte flueben ved to store projekter: murstensvægge og gulvafslibning og så begynder vores hjem jo at tage form!

I morgen drager vi afsted på en lille get-away til den nordjyske surferby Klitmøller og jeg håber at vi kan få slappet godt af i kroppen så vi er klar til endnu en uge med hårdt arbejde fra mandag morgen.

Hav en fantastisk weekend!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *