[I samarbejde med Chokoladeselskabet]
Er tilbage efter en skøn dag til Chokoladefestival. Mit køleskab (ja jeg er sådan én, der helst vil have chokoladen kold) er nu proppet med lækre smagsprøver, store flødeboller og søde barer, som jeg glæder mig til at forkæle mig selv med de næste par uger. Der var proppet med mennesker derude i dag og man kan godt forstå det, når det vælter med lækkerier.
Vi besøgte demo-køkkenet til gode råd til temperering og farvning af chokolade, men havde vi haft tiden ville jeg gerne have været forbi flødebolle-workshoppen og måske også et af de mere historiske foredrag. Hvis du først skal forbi festivalen i morgen, så husk at tjekke programmet inden du ankommer, så du ved hvornår du skal lægge smagsprøverne fra dig og hoppe ned mod “aktivitets-hallen”.
For dig, der endnu har til gode at besøge Chokoladefestivalen har jeg her samlet fem årsager til at tage afsted:
🍫Alle dine yndlings chokolade brands er samlet under ét tag.
🍫Der er masser af viden, teknikker og gode råd omkring chokolade at hente til de forskellige demo-køkkener og workshops.
🍫Festivalen er proppet med gratis smagsprøver – måske finder du en ny favorit!
🍫Du kan købe fyldte chokolader, marcipan-æg og barer for poletter, der betyder at du giver en tredjedel af den normale butikspris. Smart ikke?
🍫Har du en chokolade-iværksætter i maven, er der foredrag med nogle af de helt store spillere, som deler deres historier og måske en lille hemmelighed eller to.
What’s not to like?