Det skal jeg i februar + et helt nyt samarbejde!

I øjeblikket drømmer jeg om sol og sommer. Jeg drømmer om forår og alligevel bliver det ved med at sne. Februar har meldt sin ankomst med bidende kulde og jeg er slet slet ikke klar til mere af den slags. Oveni det er studiet gået i gang igen og på trods af de få timer vi har haft indtil nu kan jeg virkelig mærke hvor meget det hænger mig ud af halsen – hvor meget jeg glæder mig til at være færdig! Selvom det er vanvittig skræmmende at man ikke aner hvad der venter på den anden side, har jeg bare brug for at blive sluppet fri og være min egen herre. Kender i det?

Her i februar har jeg forsøgt at fylde kalenderen lidt med ting, der gør mig glad:

♡ Noget af det jeg glæder mig allermest til i Februar er min weekendtur til Stockholm hvor jeg skal besøge min veninde Deva. Vi kender hinanden tilbage fra mit ophold i LA og har holdt kontakten lige siden. Vi ser ikke hinanden særlig ofte, men C gav mig en flybillet til at besøge hende i toårsgave, så det bliver rigtig rigtig dejligt.

♡ Det går godt med min løbetræning. I starten af januar begyndte jeg at løbe hver lørdag med min far og trods regn og sne har vi holdt ved indtil nu. Vi startede med 4.1 km. og i går kom vi op på 5.9 km. så det er en langsom men stabil udvikling. Da vi begge indenfor de sidste par år har haft nogle ben- og fodskader (som far som datter haha) er det virkelig stort for os hver gang vi bare rykker os en lille smule! Jeg er spændt på hvor meget vi kan nå at rykke os i løbet af denne her måned.

♡ Valentinsdag er jo også lige om hjørnet. C og jeg har ikke planlagt noget endnu – eller måske har han 🤷‍♀️.. Uanset hvad synes jeg altid bare det er smadder hyggeligt når man sådan får kastet en anledning i hovedet til at hygge lidt ekstra, gå på café eller i biffen eller lave noget ud over det sædvanlige.

♡ Vores Hawaiidrøm kommer også nærmere og nærmere og selvom jeg føler at jeg konstant sender ansøgninger ud, kommer der desværre ikke ligeså meget retur. Derfor bliver jeg også nødt til at sætte nogle dage af i februar til at sende en masse opfølgninger og ordne nogle andre praktiske ting, hvis vi skulle gå hen og aktivere plan B.

♡ Jeg har netop fået bekræftet et nyt samarbejde, som jeg skal prøve af den næste måneds tid. Jeg kan ikke afsløre så meget endnu, men lidt a la mit samarbejde med GO DREAM er det noget, som taler direkte til mit hjerte og noget, som jeg ser et rigtig stort fremtidigt potentiale i. Jeg kan sige så meget at mit nye samarbejde bliver med et brand, der er virkelig ærligt og lækkert og smagfuldt, men mere kan jeg ikke sige. Lige nu går jeg ind i en opstartsfase med dem, så vi kan se om vi begge vil det samme – men jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om det!

♡ Udover det nye samarbejde har jeg en masse andre gode indlæg på menuen. En del af dem er opskrifter – én af dem er faktisk min absolut favorit chokoladekage, som jeg næsten ikke kan vente med at dele. Desværre er den blevet spist så hurtigt alle gange at jeg dårligt har kunne nå at fange et billede til jer. Det lover jeg at lave om på i februar.

Hvad skal i af spændende ting i denne måned?

Måske du også vil synes om:

2 comments

  1. Din kalender og planer lyder nu ikke værst.

    Februar betyder for mig snarlig barsel, hvilket jeg virkelig glæder mig til. Håber det giver mig overskuddet tilbage så jeg kan lave lidt af det der gør mig glad.

    1. Det er helt sikkert én af de bedre måneder for mig 🙂 Det må være dejligt at skulle på barsel – så er der jo virkelig noget at se frem til! Held og lykke med det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *