Det var det kapitel & hvad så nu?

I går rundede jeg et vigtigt kapitel af. Siden November har jeg sammen med en partner arbejdet hårdt på det man på DMJX kalder 7. semestereksamen. Det minder meget om en bacheloropgave, bare en smule mindre og på kortere tid. Vi har sammen arbejdet på et projekt for kvindelige iværksættere og det har været et par virkelig spændende måneder. Det har ind imellem også været hårdt og sådan er det jo når man over en længere periode fokuserer så intenst på én ting. I går var vi så til den mundtlige eksamen i vores projekt og det kunne ikke være gået bedre. Jeg er så lettet og stolt og jeg kunne faktisk ikke have forestillet mig en bedre måde at gå på “ferie” på. Nu har vi nemlig fri indtil næste semester går i gang den 28. januar – yes please!

Vi har haft en lidt mere rolig morgen i dag. Alt er godt. Det skulle naturligvis fejres på den ene eller anden måde. I dag blev det med en lidt mere indbydende morgenmad end knækbrød og skyr, som ellers plejer at ryge ned ved hverdagsmorgenbordet. Jeg er virkelig stor fan af amerikanske buttermilk pancakes – i morges blev det en version med blåbær og banan – vaaaaanvittigt lækkert! Jeg lover at dele opskriften med jer her én af dagene.

Om lidt skal jeg en tur ned og træne med en veninde, men udover det har jeg egentlig bare tullet lidt rundt. Det føles helt skørt at være færdig med det her kæmpe projekt, der har opslugt så meget tid det meste af vinteren. Jeg har med vilje holdt min kalender nogenlunde åben her mellem semestrene – egentlig ville jeg smadder gerne have rejst og det niver da også lidt at min eksamenspartner lige om lidt sætter sig på et fly mod Thailand haha.. – men vores opsparing kræver helt særlig care hvis vores ønskeår på Hawaii, skal blive som vi drømmer om, der skal tålmodighed til!

Til gengæld tager C og jeg til Århus på lørdag og besøger vores “Hawaii-familie.” Jeg har aldrig haft tid til at se mig omkring i Århus. Faktisk har jeg kun været der som led i min uddannelse, hvor al tiden er gået inde på skolen i Århus, så jeg glæder mig faktisk lidt meget til at have noget mere tid til at snuse rundt denne weekend.

Hav en skøn torsdag ♡

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *