DIY: Spice bøtter med Dymoprint

Det sidste års tid er en ny Dymo-trend dukket op både i den dyre og knap så dyre ende af hele vores nordlige verden af køkkeninteriør. Stilen er jo fantastisk enkel og det må være noget af det mest simple jeg længe har ønsket mig på mine køkkenhylder, men fordi den helt basic Dymo-“ting” er blevet så populær, så er lignende bøtter, krukker og glas også blevet virkelig dyre hvis du er ude og lede efter dem i butikkerne!!

Jeg har længe ville udskifte mine krydderibøtter i køkkenet. Ikke kun for at få lidt fornyelse ind i vores hjem, men også fordi jeg har manglet en del bøtter og ikke har kunne få flere i den gamle model. Jeg kan ikke huske hvornår jeg første gang faldt over 3D-Dymo-tendensen, men jeg synes den passer virkelig godt ind i et lille minimalistisk hjem. Heldigvis behøver de ikke at koste en formue og have House Doctor skrevet i bunden (selvom jeg virkelig ELSKER det brand) – man kan jo lave dem helt vildt billigt selv!

Jeg ønskede mig nogle lignende glas fra Søstrene Grene, som ofte har en masse forskellige, men dem jeg har brugt her havde min bror faktisk købt i Netto til 20,- kroner for hele TRE GLAS! På hvert glas sad et lille juleklistermærke jeg bare har pillet af og så er de jo helt perfekte.

I Plint på Strøget ved jeg at man kan købe Dymo-labels stykvis til 10,- kroner. Efter lidt googleri besluttede jeg mig dog for at anskaffe mig min egen prægemaskine, så jeg ikke skal ind i byen hver gang jeg laver et nyt glas.

Hvis du gerne vil have det lidt lækre 3D Dymo-look så vær’ sikker på at du anskaffer dig den rigtige prægemaskine, ellers får du de flade og lidt mindre elegante kontorlabels som mest af alt minder om dem chefen sætter på diverse kontorartikler for at minde alle om hvem de tilhører.

Den maskine jeg købte hedder Dymo Omega Prægemaskine og den kan findes her! Efter jeg bestilte den gik der 2-3 dage før den ankom (det på trods af alle julens helligdage) så det var bare kanon fedt! Blev så glad da den kom ind ad døren, så nu har jeg været nede og shoppe krydderier så jeg kan få fyldt de fine glas haha.

Tror muligvis jeg kommer til at gå lidt dymo-amok her i det nye år.. nu må vi se.

Hvad synes du om Dymo-looket?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *