En eftertragtet juleferie

Solen er ved at vågne udenfor og C er lige taget på arbejde. Min krop er stadigvæk varm efter at have ligget under dynen i otte timer, så jeg nænner næsten ikke at smide dynen og hoppe ud på det kolde gulv… – Sådan forestiller jeg mig at dagen i morgen kommer til at starte. Dejlig. Rolig. Helt og aldeles skøn.

I morgen er helt særlig for mig, det er nemlig første dag i det jeg kalder for min egen lille “juleferie”. I dag er min sidste arbejdsdag inden jul og jeg nyder virkelig at sige til mig selv at jeg først skal være tilbage på pinden den 28. december. GUD hvor jeg elsker det.

Det sidste halve års tid har jeg ikke rigtig haft noget sammenhængende ferie fra min praktik. Jeg har været med til at starte en virksomhed op fra bunden, så der har været alt for travlt til at jeg lige har kunne tage en eller to ugers fri fra arbejde. Derfor har jeg haft enkelte dage fri op til weekender eller midt på ugen, men jeg har virkelig indset at selvom det er rart lige at have fri på en mandag, eller en onsdag, så bliver alle de fridage alligevel brugt på praktiske ting og man når aldrig at komme helt ned i gear og få slappet af i hovedet. Så thank you God for helligdage! Det er nemlig på grund af de fantastiske første- og anden juledag at jeg i kombination med fire enkelte fridage nu har en hel uges ferie. HURRA. FOR. DET!

Min ferie skal bruges på at squeeze det sidste julehygge ud af denne sæson sammen med de mennesker jeg holder af. Sidste år så december helt anderledes ud, fordi jeg var på Hawaii, så jeg har virkelig glædet mig til den traditionelle julehygge i år.

I dag skal jeg ud og juleshoppe med min papfar – noget vi har gjort sammen siden jeg var lille og i morgen tager min kæreste og jeg op til hans familie i Oksbøl og julehygger indtil Lillejuleaften. Jeg har fået gang i mit nye kamera (mere om det på et andet tidspunkt) som jeg glæder mig til at slæbe med rundt og lave en masse video med men om noget af det ryger på bloggen må tiden jo vise.

Nu ser jeg i hvert fald frem til otte dage fyldt med lige præcis det som jeg har lyst til. Skøøøøøøønt!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *