En god nyhed! // Derfor bager jeg julesmåkager i september

Én af de ting, der fylder allermest her på bloggen er jo bagværk – det kommer vi nok ikke udenom. Og efter vi er flyttet ind i vores nye hjem og har fået lidt mere plads at lege på i køkkenet, føler jeg mig endnu mere inspireret og klar på at dele en masse spændende opskrifter med jer. Jeg har endda gravet dybt ned i mine lommer og købt mig en Kitchenaid mixer (jeps, den smukke pistaciegrønne sag i kan se på billedet), noget jeg har drømt om alt alt alt for længe. De er bare så faens dyre, men sidste weekend fik jeg talt min kontantopsparing op og besluttede at det helt klart var guldet værd. Og nu står den der! Ligesom jeg altid har drømt om. Og det er måske nok det dyreste stykke materialisme jeg ejer (lige bortset fra min Macbook but that doesn’t count) for normalt bruger jeg ikke den slags penge på andet end rejser og eventyr. Men det har jeg altså gjort nu – og helt ærligt, så føles det bare lækkert! Jeg elsker den allerede.

Anyways… det var egentlig lidt et sidespor. Men sagen er jo den, at mad og bagerier fylder rigtig meget her og i min hverdag. Jeg har aldrig drømt om hverken at blive konditor, bager eller kok, men jeg nyder bare at skabe lidt magi i køkkenet og servere lækkerierne for mine venner og familie. Det kunne da være sjovt hvis det blev til noget, jeg kunne skabe en hobbyforretning på, men det har helt sikkert aldrig været intentionen.

Forleden modtog jeg så en virkelig fed mail fra en madredaktør på ét af Danmarks store kvindemagasiner. Hun skrev at hun havde spottet min blog på nettet og at hun rigtig gerne ville anbefale den i hendes magasin. Og nu kan jeg jo ikke få armene ned! Det er så fantastisk at vide at nogen – og så endda én, der arbejder indenfor feltet – synes at min blog (i hvert fald på det spiselige område) er inspirerende og interessant nok til at dele med alle magasinets læsere. Det giver mig kun endnu mere lyst til at fortsætte med det, jeg har gang i.

Og derfor har jeg i denne weekend bagt julesmåkager. Det er nemlig sådan at produktionstiden i magasin-verdenen er meget lang og derfor kommer min feature først ud når vi nærmer os juletid. Redaktøren ville derfor gerne have at jeg sendte hende noget lidt mere vinterligt, så det kommer til at passe med sæsonen.

Lidt spøjst er det da, at stå midt i duften af kanel og sukker, når solen skinner udenfor. Heldigvis er jeg ret glad for jul.

Jeg tænker ikke at jeg vil røbe hvilket magasin min blog får lov at gæste i før det kommer ud – men jeg glæder mig til at dele det med jer til den tid!

Rigtig god søndag <3

English:

The Reason Why I’m baking Christmas Cookies in September

Baking and cooking are obviously a huge part of my blog. I love spending time in the kitchen and sharing my best recipes with you guys. It has never been a dream of mine to become a chef or baker – it would be cool to have some kind of hobby business on the side, but it’s never been my main intention. I just love serving delicious treats for my friends and family.

But the other day, I received an email that made me truly excited! It was from a food editor from one of the bigger women magazines in Denmark, who wanted to feature my blog in their magazine – wow! Can’t get my hands down, honestly. It makes me super happy to know that someone finds my blog that interesting and inspiring, that they want to share it with all of their readers…

So that’s basically the reason why I’m suddenly baking Christmas cookies in September. Production timeline is very long in the magazine business so my feature will be out around the holidays, so I had to send the editor something more winterly.

Lucky for me – I love Christmas.

Can’t wait to share the feature with you guys.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *