En vanvittig beslutning // Turen går til….

(Billederne er lånt fra Pixabay.com Creative Commons)

I øjeblikket kører alt fuldstændig på højtryk. Der er endelig kommet lidt gang i vores hawaii-projekt (mere om det i et andet indlæg), men der er også under en uge til at bachelorperioden går i gang.

Jeg har teamet up med Anna, som jeg til 7. Semestereksamen lavede et fremragende projekt sammen med. Udover at vi kom igennem med et virkelig godt resultat, så havde vi også bare en rigtig god process og det er nok i virkeligheden derfor vi har valgt at gå sammen igen.

For allerede en måned siden begyndte vi at braine ideer til vores bachelor og på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er det lidt en ting at underviserne beder os tage stilling til om vi vil færdiggøre uddannelsen med en topkarakter eller med et projekt som vi går og drømmer om at lave. De to ting hænger ikke altid sammen i den journalistiske verden – man kan f.eks. godt have en vildt god historie, uden at den nødvendigvis har en samfundsfaglig og aktuel relevans. Den historie kan endda være god nok til at blive sendt i TV eller vist i biografen, men selvom vi går på en kreativ uddannelse slipper vi ikke for problemformuleringer og teorier til vores eksamener. Anyways…

Det er længe siden Anna og jeg kiggede hinanden i øjnene og blev enige om at vi på nuværende tidspunkt har bevist at vi kunne præstere til den gode karakter. Derfor besluttede vi os for at vores bachelor skulle handle om at springe ud i noget vanvittigt og vovet og prøve kræfter med noget som vi begge brænder for.

Lidt tilfældigt faldt vi over en historie i Filippinerne. I starten kom den på listen over “projekter vi gerne ville lave, men som nok var urealistiske,” men efterhånden som dagene gik blev vi begge mere og mere hooked på at kaste os ud i projektet og til sidst kunne vi slet ikke få os selv til at arbejde videre på nogle af de andre.

Derfor sidder vi lige nu med en flybillet til Filippinerne, som jo i sig selv er fuldstændig crazy! Jeg skal til Filippinerne! Hvem havde troet det lige pludselig… Jeg har længe drømt om at skulle til Filippinerne, men jeg havde aldrig troet at det ville blive på denne her måde og det er bare så sindssygt spændende!

Vi har måtte rykke rigtig hurtigt sideløbende med undervisningen for egentlig går bachelorperioden først i gang på mandag. Men nu har vi en flybillet, en kontakt i Filippinerne, en case, næsten en journalist akkreditering og en hel masse uforløste bekymringer og opgaver forude. Jeg glæder mig helt ekstremt, på trods af at jeg ikke skal på ferie. Vi lander i Manila og skal derfra på en forfærdelig lang rejse op i bjergene hvor vi filmer vores historie og vender tilbage til Danmark omkring to uger senere.

Jeg er overbevist om at det bliver s**** hårdt og mine bekymringer går fra om vi mon lykkes med at få en aftale med vores case, til om jeg dør af sult halvvejs eller bliver bidt af en dødsensfarlig myg 😂Og alligevel kan jeg ikke få armene ned. Det bliver jo en kæmpe oplevelse uanset hvad og jeg er sikker på at der nok skal komme noget fantastisk ud af det – måske ikke et 12-tal, men der er andet i verden end 12-taller.

Vi rejser allerede om otte dage, så den næste uges tid kommer til at gå med at prøve at få vores sidste aftaler på plads og indsamle en masse gear, som vi skal have med og så er det bare afsted! 🛫

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *