Et vigtigt og vanvittigt lækkert brunch-tip + Update på min efterårsferie

[Skrevet i bussen på vej fra Esbjerg til København.]

I lørdags smuttede vi en tur til Oksbøl for at besøge svigerfamilien og vi sidder nu i bussen på vej hjem efter fire hyggelige dage. Vi har fået gået og talt en hel masse og nu er jeg også klar til at komme hjem og have et par dage for mig selv. Jeg havde egentlig lagt en forholdsvis tight plan over hvad de fire timer i bussen skulle gå med; lidt arbejde, lidt studielæsning og så har jeg en håndfuld blogindlæg i tankerne jeg gerne ville have færdige.

Desværre er jeg blevet syg. Go?e gamle forkølelse. Nu har jeg efterhånden heller ikke været syg siden jeg stoppede i min praktik (og det er længe for mig) så jeg havde næsten set det komme. Forhåbentlig kommer jeg hurtigt ovenpå igen – der er næsten ikke noget værre end at ligge syg på fridage, men lige nu betyder det at jeg knap nok kan koncentrere mig om at give jer denne lille Update.

Dog synes jeg ikke i skulle snydes for et lille men meget huskeværdigt brunch-tip!

I søndags var vi en tur på Cafe Frederik i Esbjerg, som jeg simpelthen bliver nødt til at dele med jer. Sjældent bliver jeg imponeret af brunch men cafe Frederiks friske buffet gik altså lige i hjertet.

Udover at vi stod lidt for længe og ventede på en genopfyldning af buffeten (senere opdagede vi at de fylder lidt op ad gangen så det hele holder sig friskt), så har jeg aldrig oplevet en brunch hvor alt bare smager så sindssygt lækkert og tilmed ser så super indbydende ud.

Flere af retterne serveres portionsanrettet i små fine glas, så man undgår at stå og røre rundt i et fad scrambled eggs, som allerede efter tre gæster ligner at det er blevet tabt på gulvet, og så er portionsglassene netop med til at sikre at alt det man får er friskt og har den rigtige temperatur, noget mange brunchsteder i København godt kunne lære lidt af.

Jeg var særligt pjattet med deres lakseruller og hjemmelavede kyllingesalat!

Cafe Frederik aflægger jeg gerne et visit igen en dag – i mellemtiden vil jeg efterlyse et ligeså lækkert brunchsted i Hovedstaden – kender du et?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *