Fra blogger til blogger // Hvad får dig til at følge med?

Som blogger-kulturen vokser og vokser stopper jeg nogle gange op og tænker over hvad der får os mennesker, til at interessere os meget for andre menneskers liv, at vi gentagende gange hopper ind på den samme blog? Hvad er det, der giver os lyst til at følge med og interagere med andre vi overhovedet ikke kender? Og hvilke blogindlæg er det, der tiltrækker os allermest?

Er det det personlige? Fortællingen om et liv og en hverdag, så fjern og anderledes fra vores egen. Eller omvendt en hverdag vi ser os selv i – og dagligdagstanker vi kan nikke genkendende til.

Eller er det, det informative? Guides og retningslinjer for hvordan vi skal pleje vores kroppe, hvad vi skal indtage, hvordan vi skal rejse for at få mest muligt ud af ferien, og hvad vi skal gå i for at være “med på moden,” Er det, det som vi sluger råt – uanset om skribenten har sin ekspertviden fra andet end erfaring og personlig meninger.

Eller er det drømmetænkningen, der drager os? De fantastiske billeder af endnu mere fantastiske skønheder, der uden at have særlig meget at sige og fortælle, stryger til tops på deres skønhed, velbehag og materialisme, som vi andre kun tør drømme om.

Hvad er det vi gerne vil læse? Hvad er det DU gerne vil se når du tænder for laptoppen eller din smartphone? Og hvad vil du gerne se på MIN blog?

On a daily basis kører mine tanker non-stop. Satte jeg mig ned, kunne jeg skrive til jeg blev for træt til at holde øjnene åbne. Da mine dage desværre ikke er lange nok til at jeg kan reservere flere timer til at skrive, foregår mange af de ting jeg sætter ord på oppe i hovedet. Og så er det, at jeg nogle gange godt kan blive i tvivl om hvad jeg skal dele med jer.

Der er ingen tvivl om at jeg skriver for min egen skyld og fordi jeg elsker det. Men alligevel føler jeg også, at nu hvor jeg er begyndt at udfordre mig selv på alt det med at promovere min blog og få den ud, så har jeg også noget at leve op til. Tingene ændrer sig jo lidt, når man ved, at der er nogen, der rent faktisk læser det, som jeg smider ud.

Derfor har jeg brug for jeres hjælp! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad, der får jer læsere til at følge mig og hvad i godt kunne tænke jer at se herinde. Det vil gøre mig rigtig glad hvis i vil smide en stemme herunder, så jeg kan blive endnu bedre til at udvikle noget indhold, der både lever op til jeres forventninger og samtidig holder mig igang med at skrive ? (Er der noget du ikke finder i afstemningen må du meget gerne smide en kommentar! )

Måske du også vil synes om:

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *