Fra ét forhold til et nyt – en vigtig beslutning

Bum bum, så endte jeg alligevel her på Bloggers Delight efter lange overvejelser! Bloggen her har efterhånden eksisteret i et par år, men på forskellige platforme og efter halvandet års tid hos platformen Nouw har jeg besluttet mig for at slutte det forhold og flytte hertil – en beslutning jeg der har været længe undervejs men som jeg er virkelig glad for. Samtidig har det givet mig lidt grå hår at få importeret alle mine gamle indlæg og få sat bloggen her op, da jeg har haft lidt tekniske problemer. Men nu har jeg fået styr på det meste. Billederne i mine tidligere indlæg roder dog stadigvæk lidt rundt, da Nouw havde en collage-funktion jeg var rimelig flittig til at bruge. Men nok om det!

Velkommen til mig og rigtig meget velkommen til dig hvis du lige casually er røget ind på min blog eller hurtigt har passeret – jeg er glad for at du kigger med!

Måske er du én af de læsere, der har fulgt med fra starten – i så fald betyder det rigtig meget for mig at du er blevet hængende selvom jeg har skiftet platform. Men måske er du ny herinde – i så fald håber jeg at du har lyst til at blive!

Bloggen her handler om eventyr og hverdagsliv, indretning og kagerier og om alle de tanker et 25-årigt menneske nu render rundt med på øverste etage. Til dagligt læser jeg til TV- og Medietilrettelægger og går rigtig meget op i at tage smukke billeder, jeg (måske lidt for ofte) deler på min Instagram @maleneroennest. Jeg kan især godt lide at kræse lidt ekstra om alt hvad der kommer ud af ovnen i køkkenet og få bagværk og madlavning til at se lidt mere lækkert ud. Desuden deler jeg opskrifterne, så du selv kan gå i krig – dem finder du her!

I sommeren 2018 flyttede min kæreste (her på bloggen kalder jeg ham ‘C’) og jeg i ny lejlighed, som vi brugte et par måneder på at sætte i stand. Alt det hårde arbejde blev til en del indlæg med tips og trick som du finder hvis du søger på ‘Boligprojektet’.

Det helt store projekt for 2019 er at vi – hvis alt går efter planen – flytter til Hawaii i et år. I øjeblikket er vi i gang med jobansøgninger i stakkevis, som forhåbentlig snart smider lidt kærlighed tilbage vores vej. Vores drøm om Hawaii, kommer helt bestemt også til at fylde her på bloggen. Det første indlæg i den serie kan du finde her.

En kort opsummering, for dig, som måske ikke har været forbi Runawaychild.dk før. Jeg håber at du har lyst til at kigge forbi en anden gang ♡

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *