Fra Manila til København // 24 timer senere

Efter 16 dages eventyr og en 24-timers rejse er jeg nu endelig hjemme igen! Jeg er mættet på oplevelser for nu og selvom vi har haft en helt fantastisk rejse, har jeg glædet mig til at komme hjem til C og mine hverdagsrutiner. Det har været en på mange måder vanvittig oplevelse at rejse ud for at finde en historie i så fremmed et sted, som Filippinerne men jeg er stolt over at vi gjorde det. Træthed og jetlag har ramt mig nu, men jeg er samtidig ovenud lykkelig for at alt på vores tur er gået så godt. Når jeg får lidt mere energi, lover jeg at fortælle meget mere – både om vores oplevelser med den lille landsby hvor vi filmede vores bachelor, men også om nogle af de andre skønne steder, vi nåede at opleve på rejsen.

Konklusionen er at jeg er pjattet med Filippinerne. På trods af at jeg kun har set en brøkdel af landet, ved jeg med sikkerhed at jeg før eller senere vender tilbage for at udforske meget mere af særligt den sydøstlige del af Luzon, hvor vi tilbragte tre dage. Manila, Buscalan (landsbyen) og Donsol (i den sydøstlige del af Luzon) som var de tre destinationer vi besøgte, er tre vidt forskellige destinationer, der har hvert sit at byde på så jeg tør næsten ikke tænke på hvor mange indtryk, der er at hente i resten af det kæmpe store ø-land.

Vi har fået så meget med os hjem. Bekendtskaber, kulturmøder, læring, grineflip, smukke billeder, fantastiske minder.

Tak til Filippinerne og alle de mennesker vi har mødt på vores vej for en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *