Gendan dine nostalgiske toner på Spotify!

Dette indlæg kan måske for nogen virke ligegyldigt, men jeg ville ønske at jeg havde læst et sådan indlæg i fredags før jeg panikkede over forsvundne gamle musikminder. Sagen er nemlig den, at min Spotify profil over en længere periode har været hacket. Jeg ved ikke af hvem, men baseret på alt det skrald jeg konstant er faldet over under “Recently Played” vurderer jeg at vi har at gøre med en fyr i alderen 16-25 år, formentlig fra Ishøj eller Ballerup og med lidt for meget luft under kasketten.

Frækt nok at hacke sig ind på andre folks online profiler og benytter sig af deres betalte musiktjenester, men endnu mere frækt er det, når man begynder at rode med andre menneskers playlister! Førnævnte Smartefyr18 besluttede sig nemlig for at SLETTE ALLE MINE PLAYLISTER i fredags, noget, der fik mig til at koge helt over.

Jeg har en del spillelister, som jeg aldrig hører, men én af dem har jeg tilføjet numre til i lidt over fire år. Jeg ved godt at det bare er musik, men musik er noget, som i den grad bringer minder og følelser frem i os alle sammen. På netop den ene spilleliste har jeg musik fra begge mine udvekslingsophold, mange ferier og rigtig mange følelsesladede situationer i mit liv. DERFOR fik jeg en koloenorm klump i maven, da jeg opdagede at Mr. Ishøj havde slettet den fra min Spotify profil – til fordel for hans egne Martin, Mehdi, Zakkarie og hvad han nu ellers havde liggende.

Efter en støvsugning af min Spotify profil (så jeg kunne få smidt den ubudte gæst ud) gik det op for mig at de på Spotifys hjemmeside faktisk har en funktion, som kan gendanne alle ens gamle playlister! Hvem der dog bare havde vidst det før hun gav sig til at hulke og føle at alt var tabt…

Derfor spreder jeg nu budskabet så i derude kan redde dagen hvis BaggyPants2635 kommer i nærheden af jeres venners accounts.

Funktionen “Recover playlists” finder du ikke i appen Spotify, men kun når du logger ind med din profil på deres hjemmeside.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *