GIVEAWAY // Billetter til årets Chokoladefestival!

[I samarbejde med Chokoladeselskabet]

Så kan jeg endelig afsløre at jeg har indgået et samarbejde med Chokoladeselskabet og i den forbindelse fået mulighed for at give 2 styks billetter til dette års Chokoladefestival ud! Sidste år besøgte jeg festivalen og kom hjem med alt for mange lækkerier, så jeg tør slet ikke tænke på hvor meget jeg skal have med hjem i år.

Til de af jer, som ikke kender til festivalen er det et event for alle os, der elsker chokolade og alt det, man kan med det. Det er de allerbedste Chokolade-brands (yes, det er faktisk en ting) samlet på ét sted og en mulighed for at udforske, smage og lære. Festivalen bliver arrangeret af Chokoladeselskabet, som er en non-profit interesseorganisation drevet af frivillige, der ønsker at hylde den fantastiske ingrediens blandt andet med en kæmpe chokoladefest af en festival.

Ved du ikke hvad du skal næste weekend, så ved jeg det! Det er nemlig allerede den 9. og 10. marts at du kan besøge chokoladeuniverset og jeg glæder mig helt ærligt som et lille barn.

Det koster 160 kroner (140 kroner i forsalg) at komme ind til festivalen og så får du seks smagspoletter, du kan bruge i de forskellige stande. Sidste år blev vi simpelthen nødt til at købe nogle ekstra – det er nemlig sådan at du sparer lidt kroner og øre, ved at købe chokolade til festivalen, frem for i butikkerne.

Now to the point!

Du kan som sagt få fingrene i to billetter – selvfølgelig inklusiv smagspoletter – til dette års chokoladefestival. Det eneste du skal gøre er at hoppe forbi mit flødebolle-post på Instagram👉@maleneroennest.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *