Har du været forbi min Instagram?

Instagram er muligvis den platform jeg er mest afhængig af. Jeg elsker at klikke mig rundt i udforsk-afdelingen og opdage nye inspirerende profiler. Ofte falder jeg over destinationer i verdenen, jeg aldrig havde tænkt på at besøge (men self. efterfølgende er nødsaget til at skrive på min Bucket List) men anderledes træningsøvelser og kager, der bliver til fra scratch går heller ikke forbi mit øje. Men ja… jeg er nok selv lidt af en rejse-instagrammer – størstedelen af mine billeder er i hvertfald fra nogle af vores mange verdenseventyr og jeg er ikke bleg for at smide et gammelt billede op hvor jeg ligger og føler mig lykkelig på et håndklæde. Ferieminder, de bliver sgu aldrig for gamle, sådan er det. Ind imellem deler jeg dog også lidt fra hverdagen, ofte et eller andet choko-like jeg har lavet i køkkenet.

Hvis du har lyst til at følge med, så hop ind på og tag et kig her!

Instagram: @maleneroennest

Måske du også vil synes om:

6 comments

  1. Sikke nogle fine billeder! Må hellere lige hoppe forbi din profil og se flere af den slags (: Selv deler jeg også udelukkende billeder fra mine rejser – rejseminder bliver netop aldrig for gamle (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *