Highlights fra vores weekend på Vestsjælland

[Indlægget indeholder sponsorerede oplevelser markeret med *]

Weekenden her har virkelig været tiltrængt. Særligt ovenpå alt det bøvl med min praktikplads, der ikke blev godkendt og eksamensstress, har det virkelig været dejligt at komme lidt væk og “være tvunget” til at opleve lidt frem for at sidde lænket til vores projekter.

Som nogle af jer måske har læst i mit sidste indlæg, har jeg været på kampagneweekend for Visit Vestsjælland og det har virkelig været skønt. Lørdag var vejret ikke helt med os men søndag var det simpelthen så lækkert vejr og da går det virkelig op for en, hvor mange skønne steder, der findes lige udenfor København.

Jeg er personligt ikke kommet særlig meget udenfor Storkøbenhavn hverken i min barndom eller her senere i livet. Jeg har da været på et par ferier i Danmark, men det har typisk været meget de samme småbyer, regioner eller ferieparker jeg har været i. Derfor elsker jeg at komme rundt og opleve nye sider af Danmark, som jeg bl.a. har mulighed for igennem mit arbejde som oplevelsesskribent og så på denne her slags kampagner. Det skal også lige sige at mit blogindlæg her ikke er en del af samarbejdet med Visit Vestsjælland – det er blot mit eget ønske om at dele nogle af de oplevelser, vi har fået med os i weekenden.

I løbet af lørdag og søndag var der booket lidt forskellige aktiviteter og spisesteder. Det allerførste var Strids Mølle, som virkelig er et besøg værd. I bund og grund er det en smuk gammel vandmølle, der har gennemgået en hel vild renovation og nu er et smukt og idyllisk men samtidigt et meget industrielt og stilet bageri og café.

Caféen serverer bl.a. *brunch, som vi var så heldige at få lov at sætte tænderne i. Det smukke ved det hele er at stort set alt er hjemmelavet fra bunden og økologisk – selv deres marmelade. Brød og kanelsnegl kommer naturligvis fra deres eget bageri og selv melet er møllet på egen mølle. Virkelig en skøn smagsoplevelse i smukke omgivelser og med rigtig søde mennesker. Jeg kan klart anbefale et besøg, hvis I er i området.

Lørdag eftermiddag tullede vi lidt rundt i Korsør og Slagelse. Vores aktiviteter var fordelt sådan udover dagene, at der var lidt tid ind imellem vi kunne bruge på at gå en lang tur, eksempelvis nede ved vandet. Om aftenen var der reserveret bord på restauranten *Madam Bagger, som jeg bestemt også gerne vil fremhæve.

Madam Bagger serverede min bøf medium-rare, kom løbende med vand, når der manglede og fyldte brøvkurven uden at tøve. Samme gode service synes jeg ærlig talt at man kan lede længe efter i København. Og så havde de ovenikøbet den lækreste versionering af en “Gateau Marcel,” som jeg blev virkelig glad i låget over. Haps! 😍

Vi blev rigtig forkælet og sov godt natten til søndag, hvor solen var rigtig gode ved os. Personligt var søndagens sidste aktivitet weekendens højdepunkt.

Dybkærgaard udlejer de *kayaker for en slik! Det sødeste ægtepar ejer en lille gårdbutik, hvor de sælger specialiteter og så driver de lidt cykeludlejning til de hurtige turister og kayaker til de eventyrlystne. Og så kan man ellers nemt få et par timer til at gå ude på vandet, med Storebæltsbroen i baggrunden og solen foroven.

Jeg ved ikke hvor længe vi sejlede rundt, men selvom sidst jeg sad i en kayak var på det turkisblå vand på Hawaii, tog det ikke noget som helst fra denne her oplevelse. Der var ikke en vind, der rørte på sig og solen var så god ved os, at vi fik røde kinder. Jeg elskede det og jeg tror nok at jeg synes, at vi burde gøre det lidt oftere. Til at runde oplevelsen af blev vi budt på æblemost fra Gårdagergård – ét af de produkter de forhandler i deres gårdbutik – og det var vitterligt den bedste æblemost jeg har smagt 😅Den skal I helt sikkert prøve hvis I kommer forbi Dybkærgaard.

Om ikke andet ved vi nu, at der findes ildsjæle rundt omkring på Vestsjælland, som vil gå rigtig langt for at give dig en god oplevelse. Så tak til dem for en skøn weekend ♡

Nu vil jeg fokusere på min eksamen, som er tættere på end nogensinde 🤞

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *