Hjemmelavet yoghurt naturel på 20 minutter!

hjemmelavet yoghurt naturel

Har du et øjeblik? I så fald vil jeg dele en hemmelighed med dig. Kald det bare reklame, selvom jeg hverken er blevet opfordret til dette indlæg og heller ikke får penge for det. Men jeg vil gerne fortælle dig, hvordan du på kun 20 minutter kan lave din helt egen hjemmelavet yoghurt naturel. Ærligt, nemt og 100% naturligt.

Derfor laver jeg hjemmelavet yoghurt

Normalt ville jeg aldrig starte dagen uden min skyr. I løbet af de sidste par år er jeg gået hen og blevet afhængig af ét bestemt morgenmadsprodukt, som er fyldt med gode proteiner – men desværre også fyldt med mange tilsætningsstoffer og sukker. Jeg kunne naturligvis godt finde en version, der var lidt mere rå – måske endda økologisk, men så kostede den mig en formue. Det var indtil jeg hørte om YOKO.

Faktisk blev jeg introduceret til YOKO gennem mit arbejde. Jeg blev hyret som freelancer for det her nye spændende danske yoghurt koncept og én ting tog den anden og nu sidder jeg pludselig som Social Media Manager for YOKO Danmark. Men det her indlæg skal jo ikke handle om min karriere. Det skal handle om hjemmelavet yoghurt.

Konceptet er super enkelt

Konceptet er enkelt: Du køber et yoghurt-kit bestående af en taske (der ligner en fin køletaske), 9 små glas (som hver kan indeholde ca. 220 ml. yoghurt), et termometer og en vejledning. Og så tilmelder du dig et abonnement, hvor du hver måned eller hvert kvartal får tilsendt YOKOs unikke probiotikakultur. Ja du hørte rigtigt, yoghurten er oveni købet fyldt med sunde probiotika. Kulturen skal du bruge til at lave din hjemmelavet yoghurt naturel.

Hjemmelavet yoghurt er ikke (kun) for overskudsmødre og fermenteringspassionister

For blot en sommer siden havde jeg aldrig forestillet mig at jeg ville lave min egen yoghurt. Hånden på hjertet, så havde jeg aldrig set yoghurt som noget jeg kunne lave i mit eget lille køkken. Derfor blev jeg også virkelig overrasket da jeg kom i gang med YOKO og fandt ud af, hvor nemt det egentlig er. Selv i mit beskedne køkken her på Hawaii bliver der nu lavet yoghurt minimum én gang om ugen, for ja… vi kan faktisk ikke undvære den hjemmelavet yoghurt nu.

Sådan laver du hjemmelavet yoghurt

Det kræver ingen særlige køkken-skills at kaste sig ud i hjemmelavet yoghurt naturel med YOKOs yoghurt-kit. Trinene er enkle:

 • Du opvarmer den mælk, som du ønsker at lave din yoghurt på til 85° grader. Jeg laver den på letmælk (1% her på Hawaii) men du kan også lave den på sødmælk, sojamælk og hampedrik. Faktisk kan du også lave den på kokosmælk, men det kræver en anden vejledning, som du finder lige her.
 • Når mælken eller plantedrikken er varmet op, køler du den ned til 45° grader. Her tilsætter du YOKOs probiotikakultur og rører rundt.
 • Så fylder du de 9 glas med “yoghurten” og stiller glassene i tasken, der medfølger i kittet. Lad den stå i 6-8 timer.
 • Efter 6-8 timer sætter du glassene i køleskabet og så er yoghurten klar til at spise efter yderligere 6 timer.

Din hjemmelavet yoghurt kræver altså kun din opmærksomhed i 20 minutter!

Fordele ved hjemmelavet yoghurt

Efter, at jeg forelskede mig i yoghurten – ikke på grund af mit job, men fordi jeg endelig havde fundet et neutralt alternativ til den vanilieskyr, jeg plejede at proppe i mig, som ikke smagte surt som andre naturel produkter – så forelskede jeg mig i alle fordelene ved YOKOs yoghurt. Det er nemlig ikke kun den cremede konsistens og milde naturel smag, som gør at jeg fik sendt et kit hele vejen fra Danmark og til Hawaii.

 • YOKOs yoghurt er 100% naturlig og fri for både tilsætningsstoffer og tilsat sukker.
 • Yoghurten indeholder masser af proteiner, få kalorier og hele 3 mia. mælkesyrebakterier.
 • På grund af indholdet af mælkesyrebakterier er yoghurten aktiv, hvilket vil sige at den styrker dit immunforsvar og bl.a. kan afhjælpe problemer med maven.
 • Det er nemt at lave og koster kun fra 3,- pr. portion.
 • Konceptet er bæredygtig fordi du undgår al den emballage, du normalt ville putte i indkøbskurven, når du køber yoghurt og fordi der ikke er noget yoghurtspild.
 • Da yoghurten portionanrettes i 9 små glas, har du altid frisk yoghurt til morgenbordet og slipper for den der træls yoghurtrest, som klistrer sig til toppen af kartonen. Uåbnet kan yoghurten holde sig i 20 dage.
 • Yoghurten kan nydes ‘sat,’ som man f.eks. kender en græsk yoghurt men den kan også røres og rystes og nydes som den mere klassiske yoghurt vi kender i dag.
 • Med et abonnement løber du aldrig tør for yoghurt og du vælger selv, hvor mange breve af probiotikakulturen du vil modtage med din månedlige eller kvartale levering.

Kom i gang for kun 266,-

Igen. Det her indlæg får jeg ikke penge for at skrive. Ja, jeg arbejder som Social Media Manager for YOKO – så jo, selvfølgelig har jeg en interesse i at vi får “kunder i biksen,” men jeg skriver indlægget her på eget initiativ, fordi jeg virkelig synes at YOKO er et godt produkt og fordi jeg ønsker at andre i Danmark får gavn af det. Som et start-up (YOKO har eksisteret siden December 2019) er tiden netop nu med Covid-19 kritisk. Vi skal have spredt budskabet, hvis YOKO skal eksisterer efter sommerferien. Hvis ikke, er der ingen, der får gavn af den aktive yoghurt.

Jeg er selv pjattet med den hjemmelavet yoghurt – og måske bliver den også din nye køleskabsfavorit!

Lige nu kan du for 166,- give det et skud (du sparer 400,-). Bestil dit kit her.

Er du fristet, men stadigvæk ikke overbevist, så tag et kig på @YokoDanmark. Vi har en håndfuld super søde testere, der hjælper os med at udvikle produktet og inspirere til bl.a. brug af YOKO i madlavningen. Måske finder du noget, der giver mening for dig.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *