

Ingredienser
- 3/4-1 Hokkaido græskar
- 6 Mellemstore kartofler
- 2 løg
- 4 Gulerødder
- 4 Fed hvidløg
- 1 tsk. Revet ingefær
- Ca. 1 dl. madlavningsfløde
- Olivenolie
- Omkring 1/2 l. vand
- Ca. 1 1/2 tsk. timian
- Ca. 1 spsk. chilipulver
- 1 bk. Bacon i tern


Fremgangsmåde
Start med at skrælle Hokkaidoen så godt som muligt. Vask den grundigt og skær den i grove tern.
Skræl gulerødder og skær nu også gulerødder, kartofler, løg og hvidløg i grove tern.
Varm en bredbundet gryde op med olivenolie og sautér alle grøntsager sammen i ca. 5-10 minutter.
Tilsæt nu revet ingefær, timian, chilipulver og vand så det næsten dækker alle grøntsager.
Lad det koge i 20 minutter ved høj varme men under låg. Rør lidt engang imellem, når suppen begynder at tyknes.
Når suppen er kogt ind og blevet tyk, blender du den glat med en stavblender.
Tilsæt fløde og vand efter behag, til du opnår den ønskede konsistens.
Lad suppen koge svagt imens du smager den til med salt, peber og evt. mere chili og timian.
Imens suppen simrer, steger du baconternene på panden.
Top suppen med bacon og server den på en god efterårsdag!
