Hold styr på dine eventyr med den perfekte notebook

Når jeg rejser – uanset om det er til den anden ende af Danmark eller om på den anden siden af jorden, har jeg altid en notesbog på mig. Jeg elsker at zone helt ud i mine egne tanker imens jeg skriver og jeg nyder det digitale fravær, der oftest er når man sætter sig i et fly eller kører med tog gennem Lars Tyndskids Mark. Det er virkelig rart med et afbræk fra alle de forskellige skærme. Bare sidde der med blok og pen. Og det er ikke kun tankestreger jeg skriver ned. Generelt er jeg lidt af et liste-menneske, som gerne (og helst) planlægger alt forinden og også gerne noterer observationer og oplevelser eller ting jeg virkelig ikke må glemme.

Derfor er jeg også en sucker for en god notesbog og den kærlighed har efterhånden kostet mig et par høje bunker af notesbøger. Mange af dem er fyldt med dagbogserindringer, to-do lister og andre skriblerier, men nogle af dem er helt tomme fordi jeg har syntes at de var for fine til at skrive i (ja.. det kan faktisk ske.)

Men hvad er en god notesbog?

Da jeg var lille skrev jeg meget dagbog. Særligt når jeg var på ferie skrev jeg på livet løs om dagene, der gik. Men efterhånden som jeg er blevet ældre, er det som om at tiden er begyndt at gå meget hurtigere. Derfor er mine feriedagbøger nu blevet til scrapbøger, som jeg til gengæld virkelig elsker at kigge i. Men det er klart at der på sådan en tiden-flyver-helt-vildt-ferie ikke er tid til at lave en fin scrapbog – det må vente til jeg kommer hjem. Og lige netop af den grund, er en god notesbog fuldstændig uundværlig. For med en moderne hjerne, så glemmer man ret hurtigt de små øjeblikke fra ferien, navnet på yndlingsrestauranten og hvordan man bestiller en drink på det lokale sprog. I hvert fald hvis ikke man skriver dem ned – og det gør jeg!

I løbet af ferien skriver jeg en masse små noter ned hver aften. Jeg samler visitkorts, udklip, brochurer, kvitteringer og hvad ved jeg. Alt muligt ragelse, som senere bliver indholdet i en super fin scrapbog. Det ryger alt sammen i en notesbog og på min tur til Milano gjorde Personal Planner det virkelig nemt for mig.

Personal Planner er egentlig mest kendt for sine customized kalendere, som også er virkelig fine. Men i mit tilfælde havde jeg brug for en praktisk notesbog med masser af sider og plads til eventyr.

Konceptet går ud på at du vælger en forside og bagside og så kan du personliggøre indholdet lige som du vil ha’ det. Bestiller du en kalender kan du f.eks. selv vælge hvornår den skal starte, hvilket er super smart hvis du er lidt sent ude. Og vælger du notesbogen ligesom jeg, vælger du f.eks. selv om den skal have linjer, tern eller blanke sider. Du kan også vælge om den skal have ekstra plasticlommer – hvilket i mit tilfælde er genialt til alt det gøgl jeg får samlet sammen på sådan en tur.

Det bedste ved Personal Planner er dog, at du kan pynte forsiden med dine favoritbilleder og gøre den helt unik. Dengang jeg rejste til LA i et halvt år, havde jeg faktisk også en notesbog med fra Personal Planner. Dengang havde jeg dog ikke været på halvt så mange eventyr og det var derfor ikke mine egne billeder, der prægede forsiden. Det er det nu.

Hvis du selv er ude efter en fin notesbog er der masser af inspiration at hente hos Personal Planners Facebook og Instagram #personalplanner hvor folk verden over deler billeder af deres egne personlige notesbøger, det er ret cool!

[Reklame]

Måske du også vil synes om:

4 comments

  1. Hvor er det en fin notesbog! Jeg har også selv en kæmpe samling af skriblerier fra mine mange rejser, som jeg synes er så hyggelige at kigge i, selv flere år efter rejsen (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *