Hverdagsglimt // Uge 17

Tiden flyver afsted og selvom solen er gør dagene lysere føles de kortere og kortere jo tættere vi kommer på sommer. I øjeblikket vimser jeg rundt mellem en bacheloropgave, der er virkelig spændende men som samtidig for begynder at blive alvor, tanker om drømme, om Hawaii og om alt det, der venter på den anden side af sommer. Jeg bruger meget tid i køkkenet – når altså jeg ikke sidder lænket til laptoppen eller forsøger at komme tilbage i de gode rutiner i fitnesscentret. De sidste to ugers tid (siden jeg kom hjem fra Filippinerne) har jeg omsider taget mig sammen til at eksperimentere med min helt egen surdej. Det har resulteret i vanvittig meget opvask, surdej ud over hele køkkenbordet men til gengæld også verdens bedste rugbrød, som jeg virkelig har mestret. Jeg tror ikke jeg kommer til at købe rugbrød fremover – åh lad min surdej leve længe!

Altanen har også fået en tur. Jeg elsker når foråret tillader planterne at gro udenfor. Lige nu venter vi både på hindbær, jordbær og krydderurter. Tomaterne har vi allerede høstet to store håndfulde af og de smager himmelsk! Alt minder mig om sommer lige nu. Tomaterne, dynen i sofaen, isskiltene, der bliver sat frem, katalogerne, der bugner af blomster og pottemuld og duften af grillmad. Jeg glæder mig så meget til alt det, der er lige om hjørnet 💕

Rigtig god søndag derude.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *