I dag er min “day off”

Her til morgen er jeg alene. C er på vej til barnedåb i Jylland med sin søster og hendes kæreste. Det er første gang jeg ikke er med til et af hans familiearrangementer, men det er ikke fordi jeg ikke har lyst. Jeg kan bare mærke at jeg har brug for at der ikke sker mere i denne her weekend. C har en virkelig dejlig familie (mange er uheldige med deres svigerfamilie, men det er jeg virkelig ikke!!) og jeg synes der er noget skønt ved at de fleste af dem bor i Jylland. Når man skal på besøg, pakker man en weekendtaske og sætter sig ind i et tog og så føles det lidt som om man er på vej på mini-ferie. Men det er naturligvis også en udfordring ind imellem… Det kan være svært at få tid til at besøge dem, så ofte som vi gerne vil, når vi skal medregne transport og helst skal have i hvertfald to hele dage til rådighed. Og det er også på grund af transporttiden at jeg har sagt nej til barnedåben i dag, det kommer lidt i vejen for de ting jeg gerne vil nå før en ny arbejdsuge begynder i morgen.

De første dage tilbage på arbejdet var virkelig hårde. Selvom det ikke var nogle af de travleste dage, følte jeg bare at de sugede al energi ud af mig og jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvornår jeg mon har ferie igen. Jeg tror også at det er derfor jeg virkelig har brug for en “day off” i dag.

I går kom Cs ene lillesøster og hendes kæreste på besøg i København fra Oksbøl. Vi var oppe i Christiansborgs Slotstårn og se ud over København, på Den Lille Gule Kaffebar på Mikkel Bryggers Gade, hvor de serverede nogle rigtig lækre frokostretter! Og så spiste vi aftensmad hos Cs storesøster hvorefter vi tog i Comedy Zoo og grinede i halvanden time. Det var virkelig hyggeligt og C og jeg har aftalt at den slags, skal vi altså gøre lidt oftere.

Så nu sidder jeg her under dynen og er så småt ved at forberede mig mentalt på at tage over og træne. Udover det skal jeg have ryddet lidt op, ordnet nogle småting og måske bagt en lille kage… who knows!

Rigtig god søndag derude!

Måske du også vil synes om:

2 comments

  1. Sikke et dejligt indlæg og ja, nogle gange har man bare brug for at slappe af og lytte til kroppens signaler. Det kender jeg alt for godt, en pause i ny og næ er lige det, som skal til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *