I’m going surfing!

Alt det byggeri og lejlighedssnak har efterhånden fyldt lidt meget, så jeg har helt glemt at sige at jeg på lørdag tager med GO DREAM til Cold Hawaii og surfer! Jeg er virkelig begejstret og spændt på turen, men vi har bare haft så travlt med istandsættelsen at det først er nu, jeg kan begynde at glæde mig. C og jeg tager afsted lørdag morgen og kører hele den lange vej til den lille surferby Klitmøller. Jeg har været der et par gange før, men det er efterhånden en del år siden, så jeg er rigtig spændt på gensynet. Nu har C og jeg jo øvet os lidt da vi boede på Hawaii, men jeg har hørt at bølgerne på den jyske vestkyst er liiiidt noget andet, så jeg er faktisk også lidt nervøs…

Selvom vi kun er væk i weekenden, så bliver det virkelig dejligt med en lille get-away kun ham og jeg. Vi har en overnatning hos Klitmøller Guesthouse , som ser super hyggeligt ud og så skal vi selvfølgelig bare ud og gå nogle lange ture, spise en masse snolder og nyde et afbræk fra byggeriet. Vejret bliver nok ikke ligeså fantastisk, som det har været her i København de sidste par uger, men jeg er sikker på at der nok skal være god vind og masser af bølger!

Jeg lover at opdatere jer lidt i løbet af turen og ellers kommer der en lille video engang når vi er tilbage.

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *