Jeg har fået nyt arbejde!

…eller i hvert fald, en slags arbejde. Jeg er nemlig blevet oplevelsesskribent hos GO DREAM og selvom jeg for længe siden har annonceret mit samarbejde, er deres blog – hvorpå jeg deler mine oplevelser – først for nylig kommet op og køre!

Jeg er sindssygt begejstret for at kunne kombinere to ting, jeg virkelig er passioneret omkring; eventyr og skriverier så jeg kan slet ikke få armene ned.

GO DREAM er en virksomhed, der udbyder alt fra biografoplevelser og cafébesøg til hajdyk og flyveture i en kæmpe stor luftballon. Deres mantra er at få folk ud og opleve alt det, verden har at byde på, så på den måde matcher GO DREAM og jeg hinanden helt perfekt.

Mit arbejde går ud på at teste nogle af de mange oplevelser og efterfølgende producere noget content til deres blog og deres andre sociale platforme – på den måde får jeg lov til at skrive og arbejde med kommunikation, kunne det være meget bedre?

Jeg har allerede været på eventyr med min samarbejdspartner et par gange. F.eks. var jeg i fredags forbi en kæmpe vindtunnel hvor jeg fløj som i en barndomsdrøm – det var en virkelig fantastisk oplevelse (læs hele indlægget her!) som jeg helt klart vil anbefale alle. Og lige om hjørnet venter nogle lidt større eventyr, som jeg glæder mig helt vildt til.

Er du nysgerrig på hvilke oplevelser verden har at byde på og hvilke eventyr, jeg har været en del af, så hop ind på deres blog lige her og tag et kig!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *