Jeg skal bare lige lande

Jeg indrømmer at bloggen har været lidt nedprioriteret siden jeg landede for lidt over en uge siden. Det har taget mig lang tid at komme over mit jetlag og jeg har haft brug for at slappe af og bruge en masse tid sammen med C og min familie. Samtidig må jeg være ærlig og sige at både Hawaiidrømmen og alvoren i vores bacheloropgave begynder at fylde mere og mere og bekymringerne begynder at melde sig på banen. Hvis du læste sidste indlæg i serien omkring vores Hawaiiprojekt ved du også at jeg lige før min rejse til Filippinerne havde tre gode jobsamtaler med nogle spændende virksomheder på Hawaii. Af en eller anden naiv grund havde jeg måske regnet med at jeg nærmest kunne skrive under på en aftale, det sekund jeg landede i KBH, men hvorfor i alverden skulle det også pludselig være så nemt? Jeg vil ikke gå i detaljer omkring det nu, men jeg kæmper i hvertfald stadigvæk for at komme igennem og nå frem til en afklaring jeg kan forholde mig til.

Og så venter jeg på at min BA-partner vender hjem fra USA hvor hun har været til Bryllup og så får vi travlt.. helt vildt travlt tror jeg desværre – men på den anden side, så er jeg jo nyuddannet lige om hjørnet og det i sig selv er virkelig en skøn tanke.

Min påske er gået med nogle timer i solen, en altan, der er blevet ryddet og har fået forårsplanter og en surdej, der har givet os det lækreste hjemmebagte rugbrød. Derudover forsøger jeg at komme tilbage i min gode træningsrutine. Jeg har tabt en del muskelmasse imens vi har været afsted – jeg bebrejder de manglende kalorier, for vi har i den grad gået og hiket og slæbt og knoklet og udfordret vores muskler på en helt ny måde. Så nu skal jeg fylde min krop med alt det gode og så få kæmpet mig tilbage det fine resultat, jeg ellers var så stolt af. Det må være målet for næste måned.

Der er masser jeg gerne vil fortælle og det skal nok komme, lige nu har jeg bare lige brug for at komme heeeeeelt ovenpå igen.

God Påske! 🐣

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *