Julens Bedste Jødekager

Jeg har delt den med jer før – men nogle af jer er måske kommet til langt tid efter. Jødekagerne har ikke ændret sig, de er stadig ligeså fantastiske som altid. Til gengæld er jeg blevet ældre, har fået mere travlt og mindre tid til at jule. Jeg forsøger at tage mig tiden til alt det jeg gerne vil nå her i december, men det er svært og ind imellem stopper jeg op og kommer i tanke om alle de ting jeg ikke nåede men rigtig gerne ville have gjort…

Jeg SKAL have tid til at bage en omgang af disse traditionelle jødekager, min mormors opskrift. Det SKAL jeg bare og det er måske ved at være én af de få ting, jeg alligevel altid finder tid til. De er nemme at bage hvis man har stået med småkagedej før og så smager de fantastisk indtil kagedåsen er tom. Find opskriften lige her!

Og dyrk så lige den smukke smukke julestue jeg fangede et billede af på Øbjerggaard – det ligner jo noget fra en vaske ægte julefilm <3

Måske du også vil synes om:

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *