Kan du finde rundt i proteinjunglen?

Jeg har fået hevet C med i Fitness. Det er ikke fordi han aldrig har været der før, men han har ligesom bare ikke helt den samme interesse for træning som jeg – og jeg har bare en kæmpe hang efter at dele den del af min hverdag med ham. Vi har talt om det længe og nu hvor han har lidt ferie inden næste semester er der lidt mere ro på til at komme i gang med træningen. Jeg elsker det selvfølgelig. Jeg er ofte i fitnesscentret alene, men jeg elsker at træne både sammen med veninder, min mor og nu også min kæreste. Det er bare ekstra motiverende når man er to om træningen, også selvom man måske ikke nødvendigvis laver de samme øvelser.

I morges kom vi unormalt hurtigt ud af sengen og i tøjet så vi nåede at have to gode timer i fitnesscentret før vores brunch-aftale. Og jeg nyder virkelig når der er god tid til at komme igennem hele kroppen og når der er plads til at udfordre sig selv lidt imellem de vante rutiner. Hvis du har læst mit sidste træningsindlæg ved du også at jeg forsøger at putte lidt nyt ind i min træning i øjeblikket og i dag kunne jeg virkelig mærke at jeg nød at prøve en masse nye øvelser og sets af. Og det leder os så til det næste!

For nogle år siden da jeg løftede lidt tungere vægte smækkede jeg jævnligt nogle forskellige protein-lækkerier sammen, men jeg synes at hele den der kosttilskudsverden kan være lidt af en labyrint man farer forvirret rundt i og jeg har simpelthen ikke fået taget mig sammen til at sætte mig ordenligt ind i helt basale ting som f.eks. hvor mange kalorier, der egentlig er i proteinpulver og hvor mange penge det overhovedet kan svare sig at betale for det.

Jeg tæller ikke kalorier og jeg drikker heller ikke farverige shakes efter min træning, men jeg går op i at leve sundt og forsøger at spise nogenlunde “rigtigt” i forhold til hvad min krop har brug for og et eller andet sted ved jeg jo godt, at selvom jeg ikke dødløfter 100 kg. og ikke stiller op i bikinifitness, så kunne jeg sagtens bruge nogle flere proteiner til min krop. Desuden er C også sådan et menneske med et fantastisk højt stofskifte (ja sådan et vi andre drømmer om) så nu hvor han igen har fået gang i træningen, har vi talt om at tilføje lidt ekstra næringsstoffer til vores hverdag.

Men hvilken type proteinpulver skal vi vælge?

Det var her jeg blev opmærksom på en ny side , som helt enkelt sammenligner forskellige typer af alverdens forskellige kosttilskud. Siden er udformet så simpelt som overhovedet muligt og gør det op til dig hvadenten du vil sortere de forskellige produkter ud fra f0rhandler, kalorier pr. 100 g. eller leveringspris. Faktisk var det lige sådan en side vi havde ledt lidt efter og jeg synes at den fungerer rigtig fint for os, der ikke i forvejen har nogen særlige ønsker til vores kosttilskud. Den er heller ikke proppet med reklamer for andre fitnessprodukter, hvilket man altså hurtigt kan blive lidt træt af…

Siden hedder Billigst Protein og jeg synes faktisk at sammenligningskonceptet er super fedt. Det er lidt som Pricerunner udelukkende med fokus på kosttilskud. Det gør det i hvert fald lidt nemmere for mig at finde rundt i junglen – hvor de i øvrigt også sammenligner proteinbarer, vitaminpiller og fiskeolie. Det der med at der ikke er så mange dikkedarer ved det, er jeg ret vild med.

Nu tror jeg at jeg vil kigge lidt mere rundt derinde og udvælge mig noget pulver og så skal jeg igang med at bikse noget lækkert og nærende sammen.

Hvis du har nogle gode råd til valg af proteinpulver eller måske nogle lækre opskrifter, så smid dem endelig min vej!

[Reklame]

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *