Lækker lørdag

Efter en dag på farten er jeg endelig klar til at slå fødderne op og slappe af.

Min formiddag brugte jeg i fitnesscenteret med C, hvor to timer hurtigt fik ben at gå på. Så stod den på lidt arbejde og nu er jeg hjemme hos min dejlige veninde J. Vi har handlet ind til en forkælet aften – dog i sundhedens tegn (fordi vi er gode) – og vi har allerede fortæret de lækre spinatpandekager med fajita-kylling haps haps haps! Det var min spinatpandekagedebut og jeg kunne godt gå hen og blive ret stor fan. Der er ikke nogen særlig grund til at det hele er lidt sundere i dag, men J er super god til at lave nogle sunde alternativer, så der er helt sikkert lidt inspiration at hente hos hende.

Til dessert har vi både lidt grøntsagsstave med hjemmelavet humus og frugtsalat (man skal ikke gå ned på snolder jo) og så har vi jo sofaen og Netflix som selskab resten af aftenen. Det er længe siden jeg har haft en helt rolig lørdag aften, så det er virkelig skønt. Og så er det heller ikke særlig tit at min veninde og jeg får tid til at se hinanden og snakke om alt og ingenting – det har vi vist begge haft brug for!

Nu vil jeg lægge laptoppen fra mig og nyde resten af lørdagen foran fjerneren. Rigtig god lørdag til jer!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *