Livstilstwist – Jeg har fået en personlig træner!

[I samarbejde med GO DREAM]

…i hvert fald for en tid! Jeg ved ikke hvordan det er sket, men i løbet af de seneste tre-fire måneder har jeg simpelthen følt at mine muskler er raslet af mig og min motivation til at komme en tur forbi fitnesscentret er dalet helt vanvittigt. Det på trods af at det har været en virkelig skøn sommer, som på alle måder burde motivere til at komme afsted. Den har altså ikke virket sådan på mig og jeg kan i øjeblikket ikke rigtig kende mig selv på det punkt.

Måske hænger det sammen med at vi knoklede helt vildt i halvanden måned efter vi overtog lejligheden. Der fik vi jo i den grad brugt vores kroppe – på en lidt mere udmattende og uvant måde – men der var absolut ikke tid til at komme i en tur i centeret. Der var heller ikke kræfter eller energi til det og jeg tror bare at den lange periode uden træning har sendt mig heeeeeeeelt tilbage til startlinien, det føles i hvert fald sådan. Jeg har brugt virkelig lang tid på at komme tilbage på det beat jeg var på før vi gik i gang med lejligheden, men jeg synes godt nok at det går ekstremt langsomt.

Desuden har jeg haft det rigtig dejligt og lækkert med C, med mit nye arbejde og med at komme tilbage på studiet. Vi har virkelig nydt livet og måske også været lidt for meget ude og spise, på familiebesøg og jeg har bagt en faaaens masse kage haha… Jeg har haft så mange gode ting kørende at jeg ikke rigtig på samme måde har “manglet” træningen i min hverdag, men jeg savner den og begynder langsomt at kunne mærke at det er længe siden min krop har haft det ligeså godt som mit sind.

Derfor har jeg nu besluttet mig for at jeg skal op i gear igen! I samarbejde med min partner GO DREAM har jeg fået muligheden for at teste deres Personlig Træner oplevelse, så det ville jeg naturligvis ikke sige nej til. Det er ved at være en del år siden jeg sidst have en session med en personlig træner, så jeg ved ikke helt hvad jeg skal forvente. Men jeg håber og tror at han kan være med til at give mig det skub, jeg mangler, for at komme back on track!

Min træner hedder Søren og jeg har haft et kort telefonmøde med ham, hvor vi talte om mine mål med træningen før vi mødes i centeret. Jeg har to sessioner med ham og derefter bliver jeg sluppet fri. Selvom at der ikke har været så meget omkring træning på min blog, så regner jeg med at give jer en lille update på hvordan det projekt kommer til at gå. Derudover kommer der også en lille video, som jeg nok skal dele med jer.

Wish me luck!

English:

Lifestyle twist – I got a personal trainer!

…at least for a while. I don’t know how it happened, but I feel like my muscles have fallen apart and my motivation to hit the gym has been decreasing drastically for the last couple of months.

Maybe it’s because we busted our asses off for almost two months getting the apartment ready and it was really hard on our bodies AND of course very time consuming. After we finished, I’ve just been so well in so many ways. I’ve felt super good and I’ve had plenty of good things going on. Honestly, I haven’t really felt that I’ve been missing my training but now I’m starting to feel it.

In collaboration with GO DREAM, I’ve had a change to join up with a personal trainer who will give me two sessions of 45 minutes and hopefully that will be enough to give me the push I need to get back on track. I’ve spoken to him shortly and he seems super determined, so that’s exactly what I need.

I’ll make sure to update you – although fitness haven’t been a big part of my blog these past six months – and I’m making a video for GO DREAM that I’ll share with you as well.

Wish me luck!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *