Løfter sløret for min nye samarbejdspartner!

For en uges tid siden annoncerede jeg, at jeg snart ville indgå i et nyt samarbejde med en virksomhed, som arbejder med noget af det jeg er allermest vild med. Jeg ville ikke røbe alt for meget på daværende tidspunkt, da der lige var nogle formaliteter, som skulle falde på plads. Men i går var jeg så til møde med mine nye samarbejdspartnere og kan nu endelig afsløre hvad det hele går ud på!

Hvis nogle af jer fulgte med på min InstaStory i går, har i nok allerede gættet det, men jeg er sindsygt begejstret for at kunne fortælle at jeg er indgået i et samarbejde med drømmefabrikken Go Dream!

Det betyder at jeg fremover kommer til at opleve en heeeelt masse ting, som jeg efterfølgende skal skrive om og dele med jer og alle Go Dreams kunder. Drømmefabrikken har et hav af forskellige oplevelser, fra madlavningskurser til helikopterture og luksuriøse restaurantbesøg. Og de inspirerer allerede folk til at tage ud og opleve i både Danmark, Norge, Sverige og New York.

Jeg er selv en drømmer og min værste frygt i livet er at sidde som 80-årig og fortryde alle de ting jeg aldrig fik gjort. Jeg vil gerne have så mange oplevelser og så meget ud af livet som muligt, og det er præcis det mantra Go Dream prædiker. Så jeg kunne næsten ikke forestille mig en mere perfekt samarbejdspartner.

Jeg glæder mig uhyggeligt meget til at komme i gang!

Måske du også vil synes om:

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *