London afrejsetanker & to lækre nye rejsetasker

[Indlægget indeholder reklamelinks markeret med *]

Så er vi ankommet til Heathrow i London hvor vi de næste par timer skal have tiden til at gå med krydsord, læsning og lidt internetsurfing. Jeg har næsten ikke sovet i nat – der er ikke én ting, jeg ikke har bekymret mig om. Og selvom det allerede føles godt at være afsted, er det også en smule angstprovokerende at vide, at om 16 dage er det hele overstået og vi er forhåbentlig på vej hjem med en masse fantastiske oplevelser og noget ligeså fantastisk bachelor-materiale i baggagen.

Jeg har brugt tre dage på at pakke, eller sådan føles det i hvert fald. Det er første gang jeg rejser med ‘backpack’ og sorry, men det hader jeg allerede 😂Gud hvor er det afskyeligt at slæbe alt sit l*** på ryggen! Jeg frygtede at min baggage ikke kunne komme med fordi den føltes urimeligt tung og tænk engang, så vejede den kun 14 kilo på vægten i lufthavnen.. yikes. Jeg ved godt hvilke muskler jeg skal stille skarpt på når jeg kommer hjem 🤦‍♀️

Anna (min BA-partner in crime) og jeg har været så vildt heldige at vi har modtaget de fineste *tasker fra Doughnut Bags, til at rejse med. Det er ikke vores check-in tasker (vi har lånt to kæmpe store Jorden-rundt-tasker, som er fyldt til randen) men det bliver vores primære rejsetasker gennem hele vores eventyr, som vi har med i flyene og med os på optagelse.

Jeg synes altid det er møg svært at udvælge den perfekte rejsetaske, som både skal kunne være under sædet foran i flyveren og samtidig skal kunne indeholde alt det, man kan få brug for på de lange rejser. Modellerne vi har fået er lige lidt større end en normal rygsæk men kan sagtens være under sædet foran hvis man som jeg, ikke fylder så meget. Ellers kan de jo snildt smides op i kabinen. Det bedste er nok at der er så mange indvendige rum, så man ikke bare hælder alt ned i ét stort rum og så skal forsøge at bakse pakken med nødder eller kiks frem imens sidemanden fylder. Desuden har taskerne et smart rum til laptop’en, som jeg virkelig har ledt længe efter i en tasker. JEG er begejstret! Og udmattet efter flere bekymringsfulde nætter uden meget søvn og så klar på det her eventyr.

Signalet er næsten ikke-eksisterende i det område vi skal filme, så i en god uges tid kommer jeg ikke til at opdatere jer nogen steder. Det bliver en kæmpe udfordring ikke at have kontakt til omverdenen, men helt sikkert også enormt sundt.

Næste stop hedder Hong Kong og derfra Manila ✈️

Ha’ det dejligt! 👋

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *