Min allerførste Youtube-video!!

Dam, dam, daaaaaaam! Så er min første Youtube-video oppe!!! Før du kaster armene op og skriger at det var lige det du havde ventet på eller tænker “åh nej! Nu også dig!” og ruller øjne af, at jeg er hoppet med på Youtube-bølgen, så skal du lige vide – at det er jeg ikke… Min video er nemlig ikke noget i nærheden af en Vlog eller en anden cringe taler-ind-i-kameraet-om-min-dag video.

Misforstå mig ikke, jeg synes det er så sejt, at nogen kan leve af at fortælle om deres liv direkte ind i linsen og jeg synes at mange Youtubere er super inspirerende og kreative, men jeg HADER faktisk at se mig selv på video – specielt hvis jeg taler… Så jeg kommer nok aldrig til at lave den slags videoer. Jeg misunder faktisk de, som tør. Især fordi, at jeg jo arbejder med video og elsker at filme, så det ville være virkelig cool at bruge det mere på mine platforme. Jeg tror dog at i må nøjes med videoer á la denne – oplevelsesvideoer, hvor jeg får lov at lege lidt med slow-motion og musik.

Det bliver især i forbindelse med mit GO DREAM samarbejde at jeg laver video og den første her er fra vores fantastiske bodyflight oplevelse!

Hvad siger i, vil i gerne se mere video?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *