Min efterårsferie..

..måtte rigtig gerne have set ud som på billederne overnover..

Sådan blev det desværre ikke i denne omgang (sorry for click-baiting). Tilgengæld er jeg ovenud lykkelig for at jeg bare har to dage (+weekenden) nu her, til at slappe af derhjemme og få lidt ro på.

Vi har virkelig travlt på arbejdet i øjeblikket, som du nok ved hvis du har fulgt lidt med her på bloggen. Så der er tryk på fra jeg møder til jeg går hjem og det er lidt svært at nå at lægge det på hylden, før man vågner næste morgen og starter forfra. Så det var med et stort smil på mine læber at jeg forlod kontoret for godt og vel halvanden time siden.

Selvfølgelig havde det været lækkert med en lille efterårsrejse, men billederne er fra vores skønne tur til Indonesien i sommers, og der når vi nok ikke til på en forlænget weekend. Heldigvis er det helt okay at drømme sig lidt tilbage engang imellem, så det vil jeg gøre når jeg vågner i morgen og kan blive under dynen så længe jeg har lyst.

Mine fridage bliver nok brugt på at slappe heeeeelt af foran fjernsynet, spise lækker mad, gå nogle ture, trylle nogle lækkerier frem i køkkenet, tage i fitness og få ordnet nogle af de praktiske ting, som jeg ellers aldrig når.

Rigtig god efterårsferie!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *