Min “første” Juleaften

Jeg ved ikke hvornår jeg får bevæget mig ud af sengen, jeg ligger bare sååååå dejligt! Der er jo ikke rigtig noget jeg skal nå… Juleaften er overstået og vi kan alle ånde lettet ud, for puha hvor man stresser op til sådan en dag. Og ligeså fantastisk dejlig juleaften er, ligeså fantastisk dejlig er første juledag – hvis man altså ikke skal noget.

Fjernsynet kører – de viser den gode gamle Hook med Robin Williams (en fantastisk filmatisering af en lidt anderledes Peter Pan historie) jeg elsker den film. Julelysene på træet er selvfølgelig også tændt, de skal jo lige nydes til det sidste, inden det hele bliver pillet ned. Og det bedste af det hele er at køleskabet er fyldt med de lækreste rester, så faktisk skal jeg ikke røre en finger i dag. Dælme længe siden jeg har haft sådan en dag. Og så er C her ikke engang, han er stadigvæk i Oksbøl med familien og jeg kan godt mærke jeg savner ham, selvom vi så hinanden for halvanden dag siden hehe.. Kunne godt bruge ham ved siden af mig under dynen, men det er nu også meget rart bare at have det hele for mig selv (forsøger jeg at bilde mig selv ind).

Jeg havde en skøn juleaften i går. Det var faktisk den første jul nogensinde her i vores lille hjem. Vi kunne ikke holde jul hos min mor i år, så vi besluttede at flytte julen herhjem i den lille 1-værelses. Tro det eller ej, det kan faktisk lade sig gøre at holde en dejlig jul med stort juletræ, tre mennesker i et lille køkken, den helt store julemiddag, gaver, dans og pakkeleg på så lidt plads – no problemo. Og det blev oveni købet en god jul. Og nogle rigtig rigtig gode gaver!

Tror jeg fik det meste af det jeg ønskede mig og så fik jeg også den allerbedste julegave nogensinde af C.. Men før jeg afslører hvad det er, vil jeg gerne lige nyde tanken lidt for mig selv, jeg er SÅ GLAD og overrasket!

I morgen står den traditionen tro på julefrokost hos min farmor, det er så det sidste julearrangement for i år. Og på trods af at jeg ELSKER julen, så er jeg også glad for at det er ved at være overstået, mere om det en anden gang.. Nu vil jeg bare nyde min dynedag.

Håber i har haft en ligeså dejlig jul som jeg!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *