Min Pinse i billeder

Lørdag startede vi den forlængede weekend ud med årets første løbetur i det vestjyske Oksbøl. Det var virkelig lækkert at løbe der i morgensolen med jord under fødderne og skov på begge sider.

Efter løbeturen kørte vi ud til Filsø Fødevarerfestival, som kun foregår den ene gang om året. Der var to store haller med fødevarerboder, der solgte alt fra luksus flødeboller til varmrøget laks.

Midt i mennesker, ristede pølser og fadøl faldt jeg for denne smukke flaske, som vi fik serveret vand i. Jeg elsker når drikkevarer bliver serveret i fine tag-med-hjem-flasker og flasken på billedet står nu plantet fint i køleskabet!

Man kan ikke lade være med at blive inspireret når man går rundt på en fødevarermesse, se bare disse smukke kornsække? Sådan står kornet altså ikke hjemme i København.

Filsø markedet ligger (sjovt nok) ud til Filsø, som er et virkelig smukt sted med rendyrket natur. Svigermor priser sig lykkelig over at stedet endnu ikke er blevet invaderet af kanoer og turister – jeg kunne ellers godt lige tage en tur på et paddle-board, hvis det nu skulle være hehe…

Søndag stod solen heldigvis rigtig højt på himlen, så vi tog på Børsmose strand. Jeg undrede mig lidt over at det var tilladt at køre helt ned på sandet med sin bil, men det er åbenbart meget normalt vestpå.

Det var min første gang på Børsmose strand og faktisk også første gang at vi har kunne ligge på stranden i Vestjylland, C og jeg. Til gengæld kunne jeg godt have ventet et par uger på at hoppe i vandet… yikes det var iskoldt!

Om aftenen grillede vi den helt store sommermenu med steaks, rejer og Filsøbrød fra fødevarerfestivalen.

Mandag tog vi ind til Esbjerg, hvor Cs far og tre skønne lillesøstre bor. Først var vi på tur til Fiskeri- og Søfartsmuseet (ægte turiststil) og bagefter luntede vi rundt i Esbjergs gader og fik lidt frokost.

Cs tre små søstre er halvt fillippinere og der er altid fuld knald på når vi besøger dem.

Efter frokosten blev det tid til at sætte kurs mod København. Desværre opdagede vi kort før afgang at vores (ellers direkte) tog til Valby var blevet aflyst uden videre… Det resulterede i en lidt for langtrukken hjemtur over Fredericia og Københavns Hovedbanegård.

Der blev købt lidt ventedruer da vi landede i Esbjerg to minutter for sent til at nå det direkte tog til Valby.

Måske du også vil synes om:

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *