Min yndlingsbutik lukker… + 20% på alle deres produkter!

…eller i hvertfald, én af dem! Jeg er så stor en sucker for interiørbutikker og især dem, med fokus på det rå, naturlige eller retro look. Derfor blev jeg vildt ked af at se at Plint på Købmagergade 50 lukker…

Mange af mine lækreste køkkenitems kommer fra Plint og den er altid nævnt på min ønskeliste. Jeg kunne købe mig fattig derinde, men nu lukker alle deres fysiske butikker desværre ned. Jeg har hørt en fugl synge om at det simpelthen bare ikke kan løbe rundt med den husleje, og det giver jo også god mening når den ligger på så fantastisk en adresse. Det hjælper nok heller ikke på det at der hele tiden dukker nye interiør-butikker op i København. Det er bare smadder ærgerligt at det går ud over de små butikker, der har været der fra starten.

Heldigvis forbliver Plints webshop online og selvom jeg ikke er den bedste til at shoppe løs på nettet, vil jeg helt klart aflægge den et besøg når jeg mangler lidt køkkenprodukter!

I øjeblikket kører butikken med 20% på alt for at få tømt ud i lokalerne.

Da jeg besøgte butikken i lørdags var den proppet med mennesker… Jeg fik dog lige det lækre tæppe fra Bloomingville og nogle fine S-kroge til entréen med hjem. Men skynd dig derind hvis du vil have fingrene i de fine Plint sager til en rigtig god pris!

English:

My favorite store is closing… + 20% discount on all their items!

I’m a big sucker for interior shops and one of my absolute favorite ones is Plint, located on Købmagergade 50. Sadly, they’re closing all their physical stores and I’m super sad to realize this since I’m not a very good online shopper…

Plint has everythingg when it comes to cute kitchen items, retro bath-stuff and cool things for your desk, and the shop is always listed somewhere on my wish list. I guess it’s hard for a small shop like this one to keep up when so many interior shops pop up almost on any street in Copenhagen.

Anyways! Lucky for us, Plint is still keeping its online webshop and even expanding this, so I guess I’ll just have to find my inner online shopper.

Right now, they do try to empty the store by giving a 20% discount on ALL items – so go, go, go! And go before it’s completely empty – crowds are coming!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *