Mine billeder fra #30Days30Girls30Minutes photoshoot

Puha! Så kom dagen hvor mine billeder fra Tines #30Days30Girls30Minutes photoshoot blev offentliggjort!

Hold nu op hvor er det sjovt at se, når nu man har gået i lidt over en uges tid og ventet i spænding uden at vide hvordan resultatet kom til at blive. Da min mor og jeg var på besøg i Tines studie havde vi kun små anelser om hvordan vores billeder ville blive og der var hverken tid til at sige fra eller til. Derfor var jeg også ekstra spændt på at se hvilke billeder Tine endte med at vælge ud.

Man må sige at hun er en dygtig fotograf hende Tine! Det må jeg altså give hende. Er vild med farverne og sammensætningen mellem baggrunden, min skjorte og mit lyse hår – det spiller virkelig godt. Og så fik hun os jo også (som jeg skrev i mit tidligere indlæg) til at føle os helt godt tilpas, selv min kamerasky mor på 51 år. Men jeg må ærligt indrømme at det er underligt at se sig selv på sådan nogle professionelle billeder. Jeg er overhovedet ikke vant til at stå foran et kamera i et studie med lys og prof. fotograf, med makeup på og håret sat – og så skulle stå og posere efter Tines instrukser. Det var s** en smuuuuuule grænseoverskridende og man kan måske fornemme på et par af billederne at jeg ikke er helt tryg ved situationen haha. Men det er også rigtig fedt at være blevet den oplevelse rigere.

Og så er jeg glad for billederne! (Du kan i øvrigt se dem alle sammen her! ) Selvfølgelig er der et par stykker af dem, jeg synes lidt mindre om en andre (og det er nok primært nogle facial issues, som mest foregår inde i mit hoved) men det er fedt at vide at man er i stand til at få taget den slags lidt mere seriøse billeder. Jeg skal nok bare lige vænne mig til det.

Og nu kan jeg jo ånde lettet op og glæde mig til at se billederne af min smukke mutti, som gerne skulle blive offentliggjort snart!

Følger du med i Tines photoshoot-challenge?

Måske du også vil synes om:

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *