Mit næste GO DREAM eventyr går til..

(billederne er lånt af Øbjerggaard)

Én af de ting jeg er allermest taknemmelig for, er de oplevelser jeg får mulighed for at komme på som oplevelsesskribent for GO DREAM. Egentlig kalder jeg det jeg laver for dem, for et “job,” men jeg ved jo også godt at det er priviligeret og at selvom jeg ikke får løn, så finder jeg nok ikke mange jobopslag derude, der byder på ligeså mange eventyrlige øjeblikke.  Og jeg ELSKER jo at skrive, tage billeder, blogge, fortælle historier og lave content i alle former og størrelser, så mit samarbejde med netop den virksomhed giver mig virkelig en kæmpe glæde. Det er f.eks. ikke en del af mit samarbejde, at lave et indlæg som dette, men jeg kan simpelthen bare ikke lade være med at udtrykke min taknemmelighed.

Om ti dage går turen til Sydsjælland hvor min veninde og jeg skal besøge Øbjerggaard, et lille fint bed&breakfast sted. Jeg skal ned og tage en masse billeder af stedet og skrive lidt om vores besøg og jeg er spændt på om det er ligeså smukt i virkeligheden som på billederne. Jeg glæder mig virkelig til at komme afsted og det er noget jeg har set frem til længe.

Det er begyndt at blive alvor på studiet, nu hvor vi nærmer os startskuddet til 7. semestereksamen og heldigvis er min partner og jeg ret enige om hvilket tema vi gerne vil arbejde med. Jeg kan bare mærke at mit hoved virkelig kører på højtryk hele tiden i en underlig mellemting mellem non-stop idéudvikling og en bekymring over om vi dog når at komme i mål med det, vi gerne vil. Derfor bliver det ekstra dejligt at komme lidt væk og hygge med en veninde, som jeg i øvrigt ikke ser nok. Sådan er det desværre med de fleste af mine veninder, jeg ville ønske jeg havde mere tid tilovers i hverdagen. Til gengæld nyder jeg det så virkelig når vi er sammen og det er vel egentlig det vigtigste.

Får i tid til at se alle jeres veninder og hvis ikke, hvordan håndterer i det så?

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *