Ny video ude // Paddle, paddle, paddle…

Jeg har fuldstændig glemt at dele videoen her med jer! I juli var C og jeg forbi Cold Hawaii Surfschool i forbindelse med mit samarbejde med GO DREAM. Det var en super fed oplevelse og det er blevet til en lille video.

Hvis nogen af jer har lyst til at prøve kræfter med surfing kan Cold Hawaii klart anbefales. Du kan læse mere om min oplevelse i mit blog-indlæg her og på GO DREAMs blog lige her .

English

New video out // Paddle, paddle, paddle…

I completely forgot to share this video with you guys. In July, C and I went surfing with Cold Hawaii Surf School in Klitmøller (in the North) and it was a great experience. If anyone is interested in trying surfing, I can definitely recommend that place. Check out the video and see for yourself!

Måske du også vil synes om:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *